AcasăNewsIohannis, dupa a doua zi de consultari: justitia a ajuns in situatia...

Iohannis, dupa a doua zi de consultari: justitia a ajuns in situatia in care este acum din vina PSD

Dupa ce a stat de vorba cu delegatia PSD venita la consultarile de la Cotroceni, din care au facut parte deputatul Eugen Nicolicea si doua fosti detinuti politic, Klaus Iohannis a iesit in fata presei cu cateva concluzii ale celei de-a doua zi de discutii cu formatiunile parlamentare, pe teme de justitie. Consultari de la care au lipsit, trebuie mentionat, reprezentantii ALDE.

A punctat asupra a ceea s-a discutat la aceste consultari si i-a criticat si de aceasta data pe social-democrati. „Au venit la consultari cei delegati de la PSD, am avut o discutie pe justitie, mai exact pe modificarile legilor justitiei, despre abordarea generala. Cred ca nu este o surpriza pentru nimeni daca spun ca opiniile lor cu ale mele sunt destul de diferite despre aceste chestiuni. Dupa parerea mea, justitia a ajuns in situatia in care este acum din vina PSD. PSD da un asalt asupra justitiei constant, intens, de la inceputul mandatului lor. PSD este vinovat ca despre justitie se discuta foarte mult, foarte mult in termeni de ingrijorare si de preocupare. Romanii sunt ingrijorati, se tem ca PSD va subjuga politic justitia romaneasca, cum sunt convins ca PSD este vinovat ca Romania nu s-a dezvoltat mai mult, PSD este vinovat ca Romania nu s-a dezvoltat mai bine”, considera Iohannis.

Totodata, presedintele a dezvaluit ca, in cadrul intrevederii avute inainte de pranz, a fost abordat si subiectul referendumului pe justitie, pe care a anuntat deja ca il va convoca in aceeasi zi cu europarlamentarele. „Am discutat, foarte pe scurt, si despre referendum, fiindca este un referendum in continuare cu tema centrala, cu preocuparea principala justitie (…). Am subliniat ca astept un raspuns cat se poate de rapid si pozitiv din partea Parlamentului la scrisoarea mea de consultare. In consecinta, este nevoie de referendum si vom avea referendum pe 26 mai”.

sursa foto: presidency.ro

127 afisari

1 COMENTARIU

  1. BA ESTI PROST care Romani se tem de justitia din tara toata ziua ai in gura justitia DAR NU POTI SPUNE CEVA CONCRET care coduri care legi lea incalat PSDUL doar familia ta are probleme cu justitia asteapta inca 4 ani caci psdul va castiga si urmatoarele alegeri .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger