AcasăNewsIohannis: Dragnea, dupa a doua condamnare, ar trebui sa dispara din viata...

Iohannis: Dragnea, dupa a doua condamnare, ar trebui sa dispara din viata publica

Reactionand pentru prima oara dupa hotararea de joi a Instantei Supreme in cazul lui Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor si lider al PSD, Klaus Iohannis a avut un discurs transant, nu doar la adresa celui dintai, ci si a formatiunii politice pe care acesta o conduce.

Pe fondul recent exprimatei decizii a lui Dragnea de a nu se retrage din cele doua functii de conducere, de la Sibiu – de unde si-a si facut publica hotararea de a candida pentru un nou mandat de sef al statului – Klaus Iohannis a avut o reactie transanta pe aceasta tema, rapunzand unei intrebari din partea presei. „In continuare sunt de parere ca ar trebui sa se retraga de tot din politica. Deci Dragnea, dupa a doua condamnare, ar trebui sa dispara pur si simplu din viata publica romaneasca”, a sustinut presedintele.

Primul om in stat a lansat apoi sageti inspre PSD, formatiune care deunazi si-a manifestat sustinerea pentru liderul Dragnea. „Ca Dragnea nu se retrage, nu se retrage. Asa gandeste el. Insa partea care mi se pare ca este inca un pic ai grava este ca partidul PSD nu-si da seama ca trebuie sa-l trimita pe Dragnea acasa. Practic, acum suntem in faza total nepotrivita si nefericita in care un partid intreg – si cel mai mare partid din Romania – se constituie intr-un grup de presiune sau grup de lobby pentru un infractor”, a conchis Klaus Iohannis.

Amintim ca decizia instantei in cazul lui Dragnea – condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor de la Protectia Copilului Teleorman- nu este una definitiva.

sursa foto: Facebook

191 afisari

3 COMENTARII

  1. Băi, hoțule de case, mărturisitor fals dovedit și vânzător de copii de români în străinătate, tu vorbești de infractori? Ia-l de mână pe Dragnea și dați-i drumul împreună la Jilava. Poate vă cuplați.

  2. Cum ați explica faptul că președintele nu îi solicită explicații publice guvernatorului de la BNR despre inflație și despre devalorizarea monedei naționale în raport cu valutele ?

  3. ACTUALA CASA POLITICA TREBUIE EXPULZATA (EXPORTATA fortat) cat mai urgent (in regim de expulzare controlata) IN AMERICA LATINA si AFRICA, Madagascar, Costa Rica, Seychelles (Seychelles sau Seișele, oficial Republica Seychelles, este o țară insulară formată din 115 insule din Oceanul Indian, la 1,600 km est de Africa, în nordul insulei Madagascar) unde sunt INVESTITI CEA MAI MARE PARTE DIN MILIARDELE ROMANILOR de catre MAFIOTII CARE AU CAPTURAT RO DUPA 1989 si refugiati de frica justitiei ZEII POLITICII romanesti MAZARE, CIOCIOLINA DE PLESCOI, ETC .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger