Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis: DNA functioneaza eficient, “contrar unei evaluari subiective, tendentioase si partizane”

Iohannis: DNA functioneaza eficient, “contrar unei evaluari subiective, tendentioase si partizane”

Autor:

Dupa semnalul pe care l-a dat la sosirea la DNA, cum ca “in conditiile date, suntem departe de o revocare”, Klaus Iohannis si-a inceput discursul pe care l-a sustinut, dupa ce Laura Kovesi a incheiat de prezentat bilantul activitatii Directiei pe anul trecut, prin a lauda in termeni clari aceasta institutie.

 

ioh 350x149 Iohannis: DNA functioneaza eficient, contrar unei evaluari subiective, tendentioase si partizane“Felicitari pentru intrebaga activitate pe care ati desfasutat-o pe parcursul anului trecut. Am ascultat cu interes prezentarea raportului. Cifrele nu mint, cifrele sunt reci, obiective. In 2017, au fost solutionate peste 3.800 de dosare, cu 16, 5 % mai multe decat in 2016 si au fost trimisi in judecata aproape 1000 de inculpati. Pe baza rechizitoriilor DNA, anul trecut instantele au condamnat definitiv 713 inculpati, ponderea achitarilor fiind de 12%, din care o patrime ca afect al CRR, prin care abuzul in serviciu a fost limitat doar la incalcarea legii, nu si a HG sau al altor acte normative”, a sustinut Klaus Iohannis.

Continuandu-si expunerea, presedintele a invocat faptul ca tocmai aceste cifre dovedesc faptul ca “DNA este o institutie care functioneaza eficient si care se afla deja de ani buni in prima linie a luptei anticoruptie”. A facut apoi referire si la concluziile raportului prezentat de ministrul Justitiei, caruia nu si-a pronuntat, insa, numele sau functia. “Contrar unei evaluari subiective, tendentioase si partizare prezentata opiniei publice de cineva saptamana trecuta, eficienta DNA este departe de a putea fi contestata“, a transmis seful statului.

sursa foto: captura Antena 3


2 comentarii to Iohannis: DNA functioneaza eficient, “contrar unei evaluari subiective, tendentioase si partizane”

  1. Cecheiarna

    La haules baules cu voi! Traducere liberla din diplomatie plavaneasca in urban.

  2. cobe

    Mutalakul prea solemn ne crede fraieri,adica vom pune botul la vrajeala lui de doi bani=doua oua caca valoare,insa se inseala amarnic ca pelinul baut dimineata pe burta aia mare a lui plina si a noastra goala.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!