AcasăNewsIohannis, dispari!

Iohannis, dispari!

Ce a facut, concret, Iohannis pentru Romania?

Presedintele nu reuseste sa mai trezeasca vreun interes cuiva, exceptand cateva grupuri de fanatici care-si refuza realitatea. Partidele care il sustin si ii declara devotament o fac pentru ca spera in continuare la putere. Spun de pe acum ca este iluzorie, pentru ca nu vor ajunge la ea niciodata. Strada care il resuscita uneori, cantandu-i in struna, nu reprezinta nimic, e doar o turma in degringolada, si ea, la randul ei, mentinuta artificial in viata. Iohannis a ajuns exponentul sterp al unui mandat expirat inca din primul minut de exercitare.

Ce a facut concret Iohannis pentru Romania

Cata atentie ii poti acorda unuia care nu exista? Ca domiciliaza la Cotroceni nu inseamna ca este presedinte, e doar un locatar temporar. Ca merge acasa la nevasta cu masina blindata si cu o coloana impresionanta de paznici inarmati nu denota ca este seful statului, ci doar un cetatean care se sperie ca l-ar ataca cineva. Nu stie ca nici romanii cei mai inversunati nu ar atenta la viata lui. Pentru acestia, lucrurile sunt mult mai simple. Il vor doar disparut din viata lor.

Cand deschide gura, sfideaza

Nici din punct de vedere jurnalistic Iohannis nu mai poate starni interes. S-a scris despre el cam tot. A devenit un subiect atat de insignifiant, incat nu merita sa-ti pierzi vremea cu el. Am scris, gratie ajutorului dat de alti colegi, despre combinatiile lui in lumea imobiliara din Sibiu.

In cazul in care Kovesi va ajunge la puscarie Iohannis are deja raspunsul pregatit e un abuz al <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a>

Despre case pierdute in instanta, despre indaratnicia cu care voia sa impuna numai adevarul lui. Despre bani datorati statului roman, bani pe care nu cred ca ii vom mai vedea vreodata. In egala masura, folosind sursele unor jurnalisti  seriosi, am scris si despre afacerea retrocedarilor imobiliare catre Forumul Democat al Germanilor din Romania. Si ce folos? Cat poti sa scrii cand personajul in jurul caruia s-au tesut vorbele ii trateaza pe toti cu o tacere sfidatoare? Un cetatean trufas, cu tendinte grobiene in putinele momente cand deschide gura, se numeste ca e presedinte? Iohannis, dispari!

Kovesi, de la erou, la puscarie

Am scris despre Klaus Iohannis cand a navalit in sediul guvernului, ca un vechil pus pe scandal. Demn de presedinte? Am scris si despre ridiculizarea Parlamentului, jignind mitocaneste partidele aflate la putere. Nici macar nu l-a interesat ca Parlamentul este organul reprezentativ suprem si unica autoritate legiuitoare a Romaniei. Iohannis era pe mosia lui. Am scris, de asemenea, si despre indaratnicia cu care respinge modificarile la legile justitiei, aruncand pe piata alarme false ca statul de drept ar fi distrus daca acestea s-ar aplica.

Juncker europeanul care ne iubeste facandu ne branci pe scari

Am mai scris, si nu am fost singurul, despre atitudinea lui sfidatoare cand venea vorba despre protocoalele secrete incheiate intre serviciile de informatii si justitie. Raspunsul? Nu crede in zvonuri de presa. Tot zvonuri de presa au fost si magariile facute de DNA la Ploiesti. Ghinion! Nu au fost zvonuri, ci adevaruri care acum zguduie justitia, cu procurori apti de cele mai mari potlogarii. Toata presa, mai putin cea care ii linge botinele, a scris despre nevoia imperioasa de a o elimina pe Codruta Kovesi de la conducerea DNA. Raspunsul? Codruta Kovesi face o treaba foarte buna. Atat de buna incat cred ca nu mai are mult si pleaca la puscarie. Pe asta o aparai, Iohannis? Dispari!

Fitele Coanei Europa

Klaus Iohannis nu a vorbit niciodata despre dezastrul produs de DNA in Romania. Nu i-o fi placand cum suna ca, in spatele pretinsei anticoruptii, se ascund drame cu oameni morti, cu familii dezmembrate, cu oameni nevinovati trimisi in spatele gratiilor si cu afaceri puse pe butuci, dar asta este realitatea. Este evidenta pe care Iohannis refuza sa o vada, pentru ca el nu poate fi de acord cu romanii. El este de acord numai cu glasul Europei, care vine si ne bate cu ciocanelul in masa ca nimic din ceea ce facem nu este bine. Bine este numai cand ii cerem ei voie sa dam vreo lege, care trebuie sa sune numai cum vrea ea. Iohannis, ai luat vreodata atitudine, sa ne mai slabeasca Uniunea Europeana cu fitele ei de fata batrana? Nu. De ce? Esti presedinte sau ce? Mai bine dispari!

Mai pe fata zis

Locatarul vremelnic de la Cotroceni este convins ca inca mai prezinta interes pentru romani. Nu i-a spus nimeni ca nu. Mai vrea un mandat in care sa ne conduca. Mie mi se pare ca mai vrea doar un mandat in care sa-si continue concediile nesfarsite, vizitele exotice si traiul de nabab pentru care nimeni nu ii cere socoteala. Mai vrea inca un mandat pentru ca nu a terminat de facut jocurile Europei parsive, despre care nu are curajul sa vorbeasca. Imi aduc aminte ca, pe vremea Consiliului Provizoriu de Uniune Nationala, regretatul Ion Ratiu i s-a adresat direct lui Ion Iliescu, satul de el: „Domnule Iliescu, pentru numele lui Dumnezeu, plecati!” Iohannis, vorbele astea celebre sunt valabile si astazi, dar cu referire la tine. Mai pe fata zis, „Iohannis, dispari!”

author avatar
Valentin Boeru
3.441 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger