Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis, discutii cu oficialii Comisiei de la Venetia: modificarile codurilor penale dezechilibreaza sistemul judiciar

Iohannis, discutii cu oficialii Comisiei de la Venetia: modificarile codurilor penale dezechilibreaza sistemul judiciar

Autor:

Dupa discutiile avute joi dimineata cu ministrul Justitiei, delegatia forului european aflata in Romania pentru doua zile s-a intalnit cu primul om in stat.

 

small 11 Iohannis, discutii cu oficialii Comisiei de la Venetia: modificarile codurilor penale dezechilibreaza sistemul judiciarDupa intrevederea dintre Klaus Iohannis si reprezentantii Comisiei de la Venetia, de la Cotroceni s-a transmis ca presedintele “a reiterat, in cadrul discutiilor, principalele probleme ridicate de noua forma a legislatiei penale, asa cum a fost votata de catre Parlament. In acest context, Presedintele Romaniei a aratat ca modificarile codurilor penale diminueaza predictibilitatea si dezechilibreaza sistemul judiciar, unul dintre efectele vizate fiind tocmai favorizarea unor politicieni cu dosare penale”. Totodata, din cate se mentioneaza in comunicatul Presedintiei, Iohannis “a subliniat ca modificarile propuse de actuala majoritate parlamentara risca sa compromita efortul de consolidare a sistemului judiciar din ultimii ani”.

Amintim ca vizita in Romania a reprezentantilor forului european are loc in cadrul pregatirii avizului Comisiei privitor la recentele modificari ale Codurilor penale adoptate de Legislativ.

sursa foto: presidency.ro


1 Comentariu la Iohannis, discutii cu oficialii Comisiei de la Venetia: modificarile codurilor penale dezechilibreaza sistemul judiciar

  1. Anonymous

    Tare, deci Iohannis, un jurist renumit, le spune venetienilor care e problema!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!