AcasăNewsIohannis, discurs presarat cu atacuri politice la sedinta solemna din Parlament

Iohannis, discurs presarat cu atacuri politice la sedinta solemna din Parlament

Sedinta solemna prilejuita de implinirea a 15 ani de cand Romania s-a alaturat NATO i-a adus in Parlament, la sedinta solemna comuna a Senatului si Camerei, pe primii patru oameni in stat, pe fostii presedinti Basescu si Constantinescu, precum si pe membrii Executivului.

Klaus Iohannis a facut referire, in discursul sau, la „efortul conjugat al tuturor fortelor politice si al armatei” care au adus Romania in NATO, insa a lansat un veritabil tir de atacuri la adresa social-democratilor si a guvernarii. „Cu atat mai condamnabile sunt actiunile actualei majoritati PSD care, prin asaltul fara precedent in ultimii 30 de ani (aplauze) la adresa statului de drept risca sa fragilizeze statutul tarii noastre in Alianta Nord Atlantica si in UE”, a acuzat Klaus Iohannis.

De altfel, discursul presedintelui din cadrul sedintei solemne a fost presarat din plin fie cu aplauze fie cu vociferari, dar si cu completari din partea sefului statului, sau cu mentiuni gen „multumesc” adresate parlamentarilor din sala.

Klaus Iohannis a trecut, totodata, in revista politicile PSD si a sublinia ca „modificarea legilor in folosul unor persoane, demagogia, atacurile la adresa stabilitatii economice, cresterea inflatiei si devalorizarea monedei nationale, arbitrariul si lipsa de profesionalism – acestea sunt realele politici ale guvernarii PSD, nu intarirea democratiei, nu consolidarea justitiei, nu responsabilitatea si predictibilitatea in economie, nu infrastructura care sa garanteze inclusiv siguranta oamenilor, nu acestea sunt politicile PSD„.

Nu in ultimul rand, Iohannis a subliniat ca „guvernarea PSD (…) care a devenit sinonima cu incapacitatea administrativa si cu diletantismul vulnerabilizeaza Romania. In contextul in care tara noastra are toate atuurile pentru a fi un pilon al democratiei si stabilitatii in regiune, PSD esueaza sa se ridice la importanta acestui moment strategic„.

sursa foto: captura Antena3

author avatar
Cristina Stefan
155 afisari

4 COMENTARII

  1. Desi UE si NATO cunosc adevarurile din Romania , este bine ca presedintele Johannis a amintit de la tribuna festiva In fata varfurilor UE si NATO ce politica dezastruoasa antiromanesca presteaza acest guvern comunist . Dar sa nu uite cei tineri ca un rol decisiv ca garant in fata lumii civilizate l – a aderarea la NATO si UE l- a avut MAJESTATEA SA REGELE MIHAI I al ROMANIEI , care a fost chezasia reprimirii Romaniei in randul tarilor civilizate. Si acum ne imaginam ce ar fi fost Romania ca REGAT fara influente comuniste dezastruoase .

  2. Iată cele mai reprezentative modalități de sa ma pupe în cur. Am ales top 10 din 1000 de moduri:
    1-sa joace la tombola de Crăciun Hai și pupa-ma și tu în cur! O tombola care am sărit-o anul trecut din lene. Maistru emerit al tombolei chiorul cel turnător.
    2-pupatul în cur pasional nevinovat-ca atunci când ați pupi nevasta pe frunte și mergi la munca
    3-pupatul în cur sentimental – e din inima puțin rosu în obraji dar focos pot rămâne urme
    4-pupatul plin de ardoare-e pupatul în cur care nu mai necesita amânarea
    5-pupatul în cur șugubăț-e pupatul după ce faci cu ochiu sau duci mana la nas
    6-pupatul în cur omagial-istorica limba în cur sau cum sa nu folosești hârtie dupa
    7-pupatul în cur sufocant-rămân urme transpiri simți ca te sufoci de profunzime
    8-pupatul în cur francez-efectiv nu te mai saturi te consolei în originile violet
    9-pupatul în cur de regret-parca te ia draci veci-pupatul tipic nord-coreean-simți lacrimi, suspintipic
    10-pupatul în cur timid-de recompensa, parca m-ai uitat, îmi permiteți, tipic promovarii
    11-pupatul în cur dușmănos-preferata mea-de hai ca îl pup în cur dar îl intep cu barba sa ma tina minte toată viata lui miselului .

  3. @Apreciați că indivizii care huiduie în parlament ar trebui amendați pentru tulburarea liniștii publice, indifeent de partidul din care fac parte ? Remarcați că sunt zone în care până și claxonatul este interzis, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger