AcasăNewsIohannis, despre intentia ca Pilonul II sa devina optional: o veste foarte...

Iohannis, despre intentia ca Pilonul II sa devina optional: o veste foarte proasta

Desi paralele, sinele de cale ferata se mai intalnesc pe la macaz, dar Iohannis cu realitatea din Romania niciodata

Nu a trecut mult de cand ministrul Muncii spunea ca Pilonul II de pensii va deveni optional, pana ce Klaus Ioahnnis sa taxeze aceasta idee, facand referire la prevederile indelung mentionatului program de guvernare.

„Este o evolutie foarte proasta si cu siguranta va produce multa ingrijorare, in special la angajatii mai tineri, la romanii care contribuie la Pilonul II, care este administrat privat (…). Faptul ca acum PSD -ul recunoaste ca vrea sa transforme Pilonul II de pensii este o veste proasta, foarte proasta, as putea sa spun ca este inceputul sfarsitului pentru Pilonul II, pentru ca vor gasi noi si noi metode sa convinga oamenii sa nu contribuie la Pilonul II si sa treaca la Pilonul I”, considera Iohannis.

Totodata, primul om in stat e de parare ca este nevoie de clarificari si de o „argumentatie clara”, din partea social-democratilor, pe motiv ca „transformarea Pilonului II in pilon optional este o decizie extrem de importanta, politic vorbind, si ar fi trebuit sa stie romanii inainte de alegeri ca PSD-ul are aceasta intentie, ori in mult citatul program de guvernare PSD nu se gaseste aceasta optiune”.

71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger