AcasăNewsIohannis, despre apelul ambasadelor: Au perfecta dreptate

Iohannis, despre apelul ambasadelor: Au perfecta dreptate

Iohannis defileaza cu acelasi slogan obosit: „Statul paralel nu exista!”

Apelul consemnat intr-o declaratie prin care cele 12 state partenere -intre ele SUA, Franta si Germania – aduc in discutie „potentialul impact al amendamentelor la legislatia penala” a iscat mai multe reactii pe scena politica autohtona.

Pe langa raspunsul venit din partea Ministerului de Externe, de la Bruxelles s-a aflat si cum vede Klaus Iohannis aceasta luare de pozitie. Inainte sa participe la Consiliul European, presedintele a raspuns mai multor intrebari ale jurnalistilor romani, una dintre ele vizand aceasta declaratie comuna. „Au perfecta dreptate”, considera primul om in stat.

Mai mult, primul om in stat a pus acest mesaj in linia celor pe care le-a exprimat liderul de la Cotroceni in ultima vreme.  „Este lucrul pe care l-am spus eu de multa vreme, legile Justitiei se pot modifica, dar modificarile trebuie sa fie de asa natura sa imbunatateasca independenta si eficienta sistemului de justitie. Iar aceste atentionari, sigur, sunt exact lucrurile pe care le spun si eu de multa vreme si lucruri pe care le spun multi romani de multa vreme. Sper sa se auda si la PSD„, a conchis Iohannis.

sursa foto: Facebook

155 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger