Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis, despre apelul ambasadelor: Au perfecta dreptate

Iohannis, despre apelul ambasadelor: Au perfecta dreptate

Autor:

Apelul consemnat intr-o declaratie prin care cele 12 state partenere -intre ele SUA, Franta si Germania – aduc in discutie “potentialul impact al amendamentelor la legislatia penala” a iscat mai multe reactii pe scena politica autohtona.

 

iohannis anunt 720x480 Iohannis, despre apelul ambasadelor: Au perfecta dreptatePe langa raspunsul venit din partea Ministerului de Externe, de la Bruxelles s-a aflat si cum vede Klaus Iohannis aceasta luare de pozitie. Inainte sa participe la Consiliul European, presedintele a raspuns mai multor intrebari ale jurnalistilor romani, una dintre ele vizand aceasta declaratie comuna. “Au perfecta dreptate”, considera primul om in stat.

Mai mult, primul om in stat a pus acest mesaj in linia celor pe care le-a exprimat liderul de la Cotroceni in ultima vreme.  “Este lucrul pe care l-am spus eu de multa vreme, legile Justitiei se pot modifica, dar modificarile trebuie sa fie de asa natura sa imbunatateasca independenta si eficienta sistemului de justitie. Iar aceste atentionari, sigur, sunt exact lucrurile pe care le spun si eu de multa vreme si lucruri pe care le spun multi romani de multa vreme. Sper sa se auda si la PSD”, a conchis Iohannis.

sursa foto: Facebook


1 Comentariu la Iohannis, despre apelul ambasadelor: Au perfecta dreptate

  1. V.Vasile

    Pai cum sa nu, ce asta-i presedintele Romaniei, este o greseala a istoriei !


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!