Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis, despre afirmatiile lui Dragomir: nu urmaresc astfel de cancan-uri

Iohannis, despre afirmatiile lui Dragomir: nu urmaresc astfel de cancan-uri

Autor:

Intr-o prima reactie avuta pe acest subiect, seful statului a lasat sa se inteleaga ca nu crede ca afirmatiile lui Dragomir ar putea afecta credibilitatea vreunei institutii – iin speta a SRI-ului ori a DNA-ului.

 

15181363 1179324388821477 2159972971918788932 n ioh 300x300 Iohannis, despre afirmatiile lui Dragomir: nu urmaresc astfel de cancan uriAflat in Statele Unite, la Adunarea Generala a ONU, Klaus Iohannis a raspuns, seara trecuta, mai multor intrebari ale jurnalistilor romani, printre ele si una ce tine de recentele afirmatii pe care fostul ofiter al Serviciului Roman de Informatii le-a facut in presa, inainte de a ajunge sa stea de vorba cu senatorii si deputatii din cadrul Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI.

Intrebat, concret, daca i se pare ca dezvaluirile lui Dragomir pot afecta credibilitatea si imaginea unor institutii precum SRI si DNA, raspunsul lui Klaus Iohannis a fost urmatorul: “mie mi se pare o campanie ciudata, nu am urmarit in detaliu fiindca nu urmaresc astfel de cancan-uri, dar nu cred ca afecteaza credibilitatea vreunei institutii. Ba chiar, cand am rugat pe cineva sa se informeze cine este acest fost angajat al SRI, mi s-a spus ca omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale, si asa mai departe. Deci, nivelul de credibilitate, dupa parerea mea, este foarte mic.”

srsa foto: Facebook


2 comentarii to Iohannis, despre afirmatiile lui Dragomir: nu urmaresc astfel de cancan-uri

  1. Dumnezeu

    gigi becali este fiinta de cacatt integrala. este ballega, diariie, fecalle, excremente.

    • Dumnezeu

      informatie despre: sufletul lui gigi becali, suflarea, respiratia este integrala de cacatt. toata constiinta lui gigi becalii este integrala de cacatt, diarie, balegaa, excremente, inclusiv george si gheorghe.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!