AcasăNewsIohannis, despre afirmatiile lui Dragomir: nu urmaresc astfel de cancan-uri

Iohannis, despre afirmatiile lui Dragomir: nu urmaresc astfel de cancan-uri

Presedintele da noi frisoane actualei majoritati PSD-ALDE

Intr-o prima reactie avuta pe acest subiect, seful statului a lasat sa se inteleaga ca nu crede ca afirmatiile lui Dragomir ar putea afecta credibilitatea vreunei institutii – iin speta a SRI-ului ori a DNA-ului.

Aflat in Statele Unite, la Adunarea Generala a ONU, Klaus Iohannis a raspuns, seara trecuta, mai multor intrebari ale jurnalistilor romani, printre ele si una ce tine de recentele afirmatii pe care fostul ofiter al Serviciului Roman de Informatii le-a facut in presa, inainte de a ajunge sa stea de vorba cu senatorii si deputatii din cadrul Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI.

Intrebat, concret, daca i se pare ca dezvaluirile lui Dragomir pot afecta credibilitatea si imaginea unor institutii precum SRI si DNA, raspunsul lui Klaus Iohannis a fost urmatorul: „mie mi se pare o campanie ciudata, nu am urmarit in detaliu fiindca nu urmaresc astfel de cancan-uri, dar nu cred ca afecteaza credibilitatea vreunei institutii. Ba chiar, cand am rugat pe cineva sa se informeze cine este acest fost angajat al SRI, mi s-a spus ca omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale, si asa mai departe. Deci, nivelul de credibilitate, dupa parerea mea, este foarte mic.”

srsa foto: Facebook

159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger