AcasăNewsIohannis, declaratie de presa miercuri la pranz

Iohannis, declaratie de presa miercuri la pranz

In mai putin de o ora, Klaus Iohannis va veni in fata presei, la Cotroceni, cu o declaratie programata sa inceapa la 12.30, din cate s-a anuntat, in urma cu scurt timp, din directia Presedintiei.

Inca nu se cunoaste tematica pe cxare o va aborda presedintele in cadrul declaratiei de presa. Fiind vorba despre prima iesire la declaratii dupa ce presedintele i-a cerut public demisia premierului Dancila, anuntand, totodata, ca i-a retras increderea, ramane de vazut daca seful statului va face din nou referire la acest subiect, mai ales ca sefa Guvernului a declarat, in cadrul unei emisiuni TV, ca nu va face un pas in lateral dupa mesajul primului om in stat.

„Solicit demisia premierului Viorica Dancila pentru ca transforma Guvernul intr-o vulnerabilitate pentru Romania”, se anunta, pe 27 aprilie, si pe contul oficial de Facebook al lui Klaus Iohannis, pe fondul declaratiei de presa de la Cotroceni, din ziua in care prim-ministrul Dancila fusese asteptat la discutii cu presedintele, la sediul Administratiei Prezidentiale.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

author avatar
Cristina Stefan
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger