AcasăNewsIohannis: decizia in privinta cererii de revocare a sefei DNA, "mai degraba...

Iohannis: decizia in privinta cererii de revocare a sefei DNA, „mai degraba dupa Pasti”

Iohannis defileaza cu acelasi slogan obosit: „Statul paralel nu exista!”

De la Bruxelles, unde a mers pentru a participa la Consiliul European, presedintele roman a facut o serie de precizari pe teme de interes pentru romani.

Unul dintre ele a vizat scrisoarea adresata de premierul Dancila lui Jean Claude Juncker, cu privire la asa-numita „lista neagra”, altul la legile Justitiei.

Totodata, raspunzand unei intrebari, Klaus Iohannis s-a referit la propunerea pe care a formulat-o in urma cu o luna ministrul Toader, cea privind revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia Directiei Nationale Anticoruptie. „Pot acuma sa va spun ca aceasta decizie nu va fi luata inainte de Sarbatori, ci mai degraba dupa Pasti”, a transmis Iohannis, inainte de a anunta ca in luarea acestei hotarari se va „inspira din toate documentele” care ii sunt puse la dispozitie „si de o parte si de celalta”.

Dupa cum multi stiu deja, in acest an Sarbatorile Pascale sunt la inceputul lunii aprilie. Mai exact, catolicii vor sarbatori Invierea Domnului pe 1 aprilie, in timp ce ortodocsii pe 8 aprilie.

Propunerea de revocare a Laurei Kovesi de la sefia DNA a primit aviz negativ de la Sectia de procurori din cadrul CSM, insa decizia finala ii apartine sefului statului.

author avatar
Cristina Stefan
210 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce sa se grabeasca … are cazare, are mancare, excursii, filme premiate, case sa le numere … are ceea ce nici nu a visat vreodata ca ii pot oferii romanii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger