AcasăNewsIohannis, de la Bruxelles: Sustin si pe doamna Kovesi, sustin si activitatea...

Iohannis, de la Bruxelles: Sustin si pe doamna Kovesi, sustin si activitatea DNA

Iohannis ar accepta un premier dupa calapodul sau...

In asteptarea unei decizii din partea presedintelui, odata ce ministrul Justitiei a propus revocarea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, opinia publica afla ca primul om in stat considera ca “nu au fost motive temeinice pentru a propune revocarea”. Totodata, seful statului a transmis cat se poate de clar, de aceasta data vineri, de la Bruxelles, ca i se pare ca atat DNA-ul, cat si actualul procuror-sef fac “o treaba buna”.

Intrebat ce va face dupa ce s-a cerut revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Klaus Iohannis a reamintit ca ai sai consilieri urmeaza sa analizeze raportul prezentat Toader, in sinteza, joi seara, odata ce acest document va ajunge la Cotroceni. Semn ca ar mai putea trece o vreme pana se va pronunta in aceasta chestiune. “Este o procedura care va mai dura, m-am exprimat aseara institutional (…) asta este parerea mea, nu am vazut raportul, nu l-a vazut nimeni raportul pe care s-a bazat dl ministru. Insa, prestatia pe care a avut-o aseara, sincer, nu mi-a placut. (…) Ce ne-a prezentat dl ministru a fost total lipsit de claritate si la o prima citire pe diagonala a fost lipsit si de temeinicie. Deci nu au fost motive temeinice pentru a propune revocarea”, a sustinut Iohannis.

De altfel, presedintele a tinut sa mentioneze ca documentul in cauza nu ajunsese inca la Presedintie. “Mult-promisul raport nu a aparut pe site-ul Ministerului, nu a aparut la Administratia Prezidentiala. Si atunci cand vom avea acest Raport, probabil vom incerca sa il deslusim”, a subliniat Klaus Iohannis.

“Sustin si pe Kovesi, sustin si activitatea DNA. M-am exprimat in repetate randuri ca DNA-ul face o treaba buna si conducerea DNA-ului face o treaba buna, iar ceea ce am auzit aseara nu a fost de natura sa-mi schimbe opinia”, a conchis presedintele, vineri la pranz.

308 afisari

7 COMENTARII

  1. Raportu o sa-l zminteasca. Eu zica o s’o demita
    Da poate nu mai vrea un mandat sau vrea sa fie anticonstitutional. Fiecare nutreste libertati.Acum nici sa ne imaginam ca americani si Iohan nu stiau. Eu zic ca stiu raportul pe de rost da o mai perpelesc pe Luluta ca pe un peste. Apropo, de imaginatie. Am facut exercitiu ministrului aseara, naspa. Au venit mascatii gazari mi-au spart usa pe branci striga unu mirosind a usturoi cred ca mancase slana. Dupa un tur cu duba ma baga la arest naspa frig sufocant SUUNT NEVINOVAT! strigam, fara folos, Sunt… Zic n, are rost ca nu ma aude min. Justitiei si incep si plang si plang si plang imaginand imaginandu-mi de am fi avut un min. de cohones un shogun tatica,, si nu dau sa zambesc ca de la emotii pe frig si intuneric ma prinde diaria si dau buzna la closetu Nuti si de frica sa nu-mi intre sobolani in gaoz fac pe langa apoi adorm dezvelit racind dimineata n’am mai stat pana seara de groaza m-am eliberat din exerciț, vreau sa spun ca e rau f rau domnule ministru asa ca faceti ceva sa auziti premeditat! Iar voi nu traiti astfel de imaginatie rosie.

  2. Nu crezi ca ar fi cel mai bine ca si mata sa pleci de la presedentie odata cu madam bolsevica de Kovesy de la DNA ?
    Ne-am saturat de voiu mai rau ca de mere padurete. Hai sictir mai sasule, du-te unde a intarcat lupu oaia.

  3. sasalau de 2 bani, corupt si furacios, scapat de bulau de hoatele sistemului. Crede ca are sansa lui Base sa scape ? E prea molau si o s-o fure mintenas ce nu va mai fi in Dealul Cotrocenilor… Hai la vorbitor si la pachet mutalaule….

  4. Asa este,pentru ca ouale s-au scumpit si au ajuns la 1 leu bucate,avem un guvernator al Coloniei Romanica de 2 lei,insa fara spori ca inca nu are urmasi si nu are cui lasa mandrete de 5 smm casoaie.Daca semneaza demiterea o va incurca rau aceasta familie de penali,noul sef de la dna va deschide dosarele tinute in prezent la pastrare si atunci sa vedem cine este cu adevarat penal.Dosarele tinute de actuala sluga de la dna sub fund au fost pana acum folosite ca un fel de casco pentru ca guvernatorul-mutalakul sa fie tinut in lesa,din cauza asta a devenit asa de grav in infatisare.

    • In astfel de momente sanu turnam politic, trebuie vazut adevarul din raport si nu sa fugi de el ca o sa te urmareasca. Nu el a scumpit ouale ci incompetenta psd.

  5. Poate sa ii traduca in germana CA ESTE OBLIGAT DE CONSTITUTIE SA O DEMITA PE SEFA DNA LA PROPUNEREA MIN. JUSTITIEI ? Aici nu este pe vrute, doar o data , mi-a placut si mai vreau.

  6. Va astept la Brusel la o spirala si un party ? cu masline posirca orgii si pipilica face cinste Sorosi. Doar majori. Mamaitele acces pana dimineata la sticluta. Nu primim♿

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger