Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis da unda verde cererii de urmarire penala a lui Vladescu

Iohannis da unda verde cererii de urmarire penala a lui Vladescu

Autor:

In urma cu scurta vreme, de la Cotroceni s-a facut public faptul ca presedintele a incuviintat cererea de urmarire penala a fostului ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, intrat in vizorul DNA-ului.

 

sebastian vladescu1 350x218 Iohannis da unda verde cererii de urmarire penala a lui Vladescu

Sebastian Vladescu

Mai precis, s-a anuntat ca seful statului “a transmis marti, 24 aprilie a.c., ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a domnului Vladescu Sebastian-Teodor Gheorghe, in calitate de fost ministru al finantelor publice in perioada august 2005-aprilie 2007, respectiv decembrie 2009-septembrie 2010, pentru faptele ce fac obiectul Dosarului penal nr. 89/P/2017 al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie, pentru savarsirea a doua infractiuni de luare de mita, (…), urmand a se proceda conform legii, avand in vedere solicitarea Procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in temeiul dispozitiilor (…) Legii nr. 115/1999 privind responsabilitatea ministeriala (…)”.

Cererea de incuviintare a urmaririi penale in cazul fostului ministru a plecat de la DNA, catre Parchetul General, saptamana trecuta, pe 18 aprilie.


1 Comentariu la Iohannis da unda verde cererii de urmarire penala a lui Vladescu

  1. Dorina

    Daca sapati bine, cu vointa si profesionalism aveti toate sansele sa ajungeti pana la Dudu Ionescu! De obicei estimez bine, dar pot fi si rateuri!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!