AcasăNewsIohannis critica ordonanta in pregatire: proiectul arunca in haos economia

Iohannis critica ordonanta in pregatire: proiectul arunca in haos economia

Dupa ce s-a incheiat sedinta CSAT-ului, desfasurata in doua parti, prima saptamana trecuta, iar cea finala incepand de miercuri de la ora 12, Klaus Iohannis a iesit in fata presei si a criticat vizibil Ordonanta de Urgenta care include deja celebra „taxa pe lacomie”.

Din start, presedintele a facut trimitere la discursul sefei Guvernului, sustinut in fata Parlamentului, la investirea sa in fruntea Executivului, primul om in stat facand referire la faptul ca Viorica Dancila a sustinut ca nu vor aparea taxe si impozite noi. „Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta pentru a introduce noi taxe si impozie. Acest lucru ma duce cu gandul la o afirmatie pe care a facit-o dna prim-ministru in discursul dupa aprobarea Guvernului, din Parlament, deci discursul inaugual (…) spunea doamna prim-ministru acolo – tineti minte, nu vom introduce noi impozite si taxe. Iata ca a trecut niciun an si introduc noi taxe si aceasta OUG nu a fost discutata cu partenerii (…) acest proiect nu are analiza la fundamentare”, a sustinut liderul de la Cotroceni.

Totodata, presedintele a acuzat faptul ca noua initiativa s-ar treduce in scumpiri pentru populatie. „Acest proiect vine cu idei nemaiauzite pana acum, acest proiect arunca in haos economia. Se prevede acolo supraimpozitarea companiilor din domeniul energietic, singurul rezult pe care putem sa-l ghicim acum este ca vom palti cu totii mai mult pentru curent si pentru gaze. Alt rezultat nu-l vad acum”, a subliniat Klaus Iohannis.

141 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bravo intaiul economist al tarii ,IOHANIS,mama ce le stie asta pe toate,dar sa jegmaneasca bancile populatia ,de care primul om in stat il doare la basca,marele GICA CONTRA,cere-te afara d-le presedinte,esti o catastrofa de om,mi-e jena ca am asemene PRESEDINTE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger