AcasăNewsIohannis crede ca "PSD-ului ii este frica" de votul la referendum si...

Iohannis crede ca „PSD-ului ii este frica” de votul la referendum si acuza CNA-ul de „obraznicie” 

Presedintele nu rateaza nicio ocazie in a da de pamant cu pesedistii. Chiar si prin intermediari, caci discursul in fata IT-istilor a fost citit de un consilier

Pe langa faptul ca a chemat lumea la vot, in 26 mai, la referendumul pe care l-a convocat pe justitie, acuzand CNA-ul ca a blocat un clip de promovare a consultarii populare, Klaus Iohannis a lansat noi sageti insepre partidul condus de Liviu Dragnea.

„Pe 26 mai se voteaza la referendum. Si PSD-ului ii este frica. PSD-ului ii este frica de acest vot la referendum. Si face PSD-ul ce stie sa faca PSD-ul: incearca sa boicoteze acest vot la referendum. Vedem cu totii cum activisti, oameni din conducerea PSD-ului umbla peste tot in tara, pe la judete, primarii, pe la conferinte de presa sa explice oamenilor ca acest referendum n-ar fi important, n-ar trebui participat (…) este jalnica aceasta incercare. Ba mai mult, PSD-ul incearca si institutional sa boicoteze acest referendum. A dat d ordin la CNA (…) sa ignore referendumul. Referendumul este un scrutin care se tine impreuna cu europarlamentarele, dar este altceva. CNA, prima data din istoria postdecembrista, a refuzat sa acorde timp de antena pentru publicitate la referndum (…) Ce obraznicie din partea cna-ului!”, a sustinut Iohannis, intr-o declaratie sustinuta miercuri dupa-amiaza, la Cotroceni.

Primul om in stat a indemnat romanii sa mearga la urne, taxand din nou social-democratii. „Nu lasati PSD-ul sa decida in locul vostru”, a subliniat Klaus Iohannis.

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger