Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis convoaca o reuniune speciala a CSAT

Iohannis convoaca o reuniune speciala a CSAT

Autor:

Aflat la Varsovia, liderul de la Cotroceni a anuntat ca va avea loc o reuniune speciala a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

 

iohannis 1 720x484 Iohannis convoaca o reuniune speciala a CSATDin cate a precizat Klaus Iohannis, tema acestei sedinte a CSAT se leaga de viitorul Summit NATO ce va fi organizat in iulie la Bruxelles. “In lumina deciziilor extrem de importante care se vor lua la Summit-ul NATO, am decis sa convoc o sedinta speciala a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, o sedinta dedicata pregatirii pentru acest summit”, a transmis, vineri, presedintele.

Deocamdata nu se cunosc si coordonatele temporale ale viitoarei sedinte a CSAT-ului.


2 comentarii to Iohannis convoaca o reuniune speciala a CSAT

  1. cobe

    Este o formalitate pe care trebuie sa o respecte Mutalakul,de ochii lumii si ai Constitutiei,deoarece el a primit de la stapanii sai ce trebuie sa execute,la ultimele doua iesiri excursioniste in exteriorul coloniei.

  2. Anonymous

    Se analizeaza actiunea de intelligence a contrainformatiilor armatei … filmul premiat la Ursul de Aur de la Berlin! coproductie a presedintelui, el avand calitatea de director de productie, iar sri-ul de regizor…

    Prea multi cacati… pute de nu poti respire in tara asta!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!