Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis cere Guvernului “sa vina urgent cu solutii” in chestiunea recursului compensatoriu

Iohannis cere Guvernului “sa vina urgent cu solutii” in chestiunea recursului compensatoriu

Autor:

Facand referire la doua subiecte importante la momentul de fata, pe langa votul pe acordul privind Brexit-ul, Klaus Iohannis a adus in discutie tema recursului compensatoriu.

 

presedinte 720x405 Iohannis cere Guvernului sa vina urgent cu solutii in chestiunea recursului compensatoriuFacand referire la discutiile aparute in ultima vreme in spatiul public referitor la “delicventi care au fost eliberati mai repede decat au avut sentinta, in baza a ceva ce se numeste recurs compensatoriu” si a unei legi in vigoare, presedintele a cerut masuri rapide. “Trebuie sa spun foarte clar si raspicat – siguranta cetateanului roman nu este negociabila. Asadar, trebuie sa tragem cateva concluzii si asta rapid si sa venim cu masuri care permit omului de rand sa stea linistit acasa si sa nu se teama ca un delicvent eliberat vine peste el”, a sustinut Iohannis.

Presedintele a insistat ca “solutia” nu este sa se caute “vinovati in alte guvernari” pentru aceasta lege. Si a subliniat ca asteapta o rezolvare de la Guvern si de la Ministerul Justitiei. “Solicit Guvernului sa faca, intr-un timp scurt, o analiza profunda si sa vina cu solutii. (…) se poate intra in procedura foarte rapid in Parlament. Se poate corecta legislatia (…) solicit Guvernului Romaniei sa vina urgent cu solutii pentru aceasta chestiune”, a subliniat preseidntele, miercuri, de la Cotroceni.


1 Comentariu la Iohannis cere Guvernului “sa vina urgent cu solutii” in chestiunea recursului compensatoriu

 1. Pop

  Castiga bani cu sondaje
  Pentru participarea la sondaje primeşti între 0.20€ si 2,5€ pentru un sondaj
  Bonus la inregistrare 1,50 Euro
  Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
  https://bit.ly/27Y30zS


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!