AcasăNewsIohannis, calcat pe bombeu de fostul sau premier

Iohannis, calcat pe bombeu de fostul sau premier

”Minunea” tehnocrata de odinioara ”musca” mana care l-a facut premier

Tehnocratul cules de Klaus Iohannis din birourile Bruxelles-ului si facut peste noapte prim-ministru pe malurile Dambovitei face nazuri cand vine vorba despre sustinerea actualului presedinte pentru castigarea celui de-al doilea mandat.

Minunea tehnocrata de odinioara musca mana care l a facut premier

Daca stai sa asculti dreapta romaneasca, toti au cazut de acord ca e obligatorie unificarea. Dincolo de vorbe, realitatea demonstreaza ca dreapta noastra exceleaza, ca de obicei, in etalarea ambitiilor si orgoliilor. Nu numai ca toti cred ca sunt mai buni ei decat ceilalti dar nu se inteleg nici macar in ceea ce priveste sustinerea celui mai reprezentativ personaj din aceasta zona, Klaus Iohannis, la prezidentialele din 2019. Si asta nu pentru ca ar exista vreun alt candidat mai de soi (nu exista nici macar unul pe potriva lui Iohannis), dar fiecare lideras de dreapta viseaza la propria sa glorie. Culmea este ca pana si Dacian Ciolos (personaj care nu pricepe ca si-a trait traiul politic ca premier si si-a mancat malaiul prin comportamentul adoptat in capania din 2016, un comportament de-a dreptul aberant din punct de vedere politic) viseaza la Cotroceni, motiv pentru care nu numai ca nu-i promite sprijin lui Iohannis dar si il si conditioneaza pe actualul presedinte:  ”Poate conta pe sustinerea mea in masura in care continua cu acelasi mod de abordare cu care ne-am obisnuit pana acum”. Haida-de! Drept este ca Iohannis este in cel mai bun caz un politician mediocru, dar sa ajunga Ciolos sa-l evalueze si sa-l conditioneze este deja mult prea mult. Iar cand evenimentul are loc atunci cand Ciolos nici macar partid nu are (de abia a depus actele necesare inregistrarii noii sale formatiuni) este mai mult decat o sfidare, este o noua gafa. Una de genul acelora in care Dacian Ciolos exceleaza.

author avatar
Simona Badulescu
434 afisari

1 COMENTARIU

  1. Eu solicit comentatorilor care vorbesc de protocoale sa spuna mai multe daca cei care au fost judecati avand la baza protocoalele au FURAT sau nu.

    Pentru noi „poporul” un lucru de mare interes este cat au furat ca sa ne dam si noi seama de ce traim asa de prost in timp ce cei judecati, avand la baza „protocoalele”, traiesc asa de bine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger