AcasăNewsIohannis asalt asupra CCR

Iohannis asalt asupra CCR

Presedintele purica legile votate de majoritatea PSD-ALDE

Seful statului trimite pe banda rulanta, la Curtea Constitutionala, legile adoptate de Parlamentul dominat de coalitia PSD-ALDE.

Presedintele purica legile votate de majoritatea <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> ALDE

Intr-o singura zi, nu mai putin de trei legi trimise de Klaus Iohannis au aterizat pe masa judecatorilor constitutionali. Este vorba despre legea referitoare la reorganizarea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania – S.A. si infiintarea Companiei Nationale de Investitii Rutiere S.A, de legea privind aprobarea Programului de sustinere pentru activitatea de reproductie, incubatie si de crestere in sectorul avicol si de legea Programului de sustinere a crescatorilor de porci. Neplacut surprins de contestarea ultimelor doua legi, ministrul Agriculturii, Petre Daea, nu contesta dreptul presedintelui de a sesiza CCR dar a tinut sa-l atentioneze pe Klaus Iohannis ca legea referitoare la sustinerea crescatorilor de porci nu este data pentru fiul lui Liviu Dragnea – care este proprietarul unei ferme de porci. ”Pentru noi nu este un program dorit de Liviu Dragnea sau de Petre Daea e programul dorit de tara, de cei care vor sa faca ce trebuie in agricultura, pentru ca sectorul de suine a fost afectat de-a lungul vremii”, a ripostat ministrul Agriculturii.

author avatar
Simona Badulescu
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger