AcasăNewsIohannis anunta ca va refuza cele doua propuneri de ministri. Motivele, saptamana...

Iohannis anunta ca va refuza cele doua propuneri de ministri. Motivele, saptamana viitoare

La o zi dupa ce a semnat decretele de vacantare a celor doua functii in Guvern, urmare a demisiilor inaintate de catre Paul Stanescu si Lucian Sova din fruntea ministerelor Dezvoltarii si, respectiv Transporturilor, Klaus Iohannis a anuntat ca nu are in gand sa dea unda verde celor doua nominalizari pe care Viorica Dancila le-a trimis la Cotroceni – in speta Lia Olguta Vasilescu pentru Transporturi si Mircea Draghici pentru Dezvoltare.

„Nu am formulat inca un raspuns de refuz, fiindca asta va fi, voi refuza propunerile inaintate de primul-ministru fiindca aici avem si argumente de legalitate, dar avem si argumente de oportunitate”, a sustinut Iohannis, care a explicat ca echipa sa lucreaza la aceasta analiza, astfel incat „pana la mijlocul saptamanii viitoare voi da publicitatii inclusiv motivele pentru care voi refuza propunerile facute de primul-ministru”.

PSD „o sa aiba ocazia sa mai incerce o data”, a conchis presedintele pe acest subiect.

author avatar
Cristina Stefan
385 afisari

2 COMENTARII

  1. Legea de functinare a CCR este incompleta,pentru ca nu contine si dreptul ei de se sesiza din oficiu,ar fi mai corect si nu s-ar mai pierde mult timp.Nu este exclus ca mamamligarii sa se sature de atata circ si sa iasa in strada pentru a reglementa prin forta manifestatiilor ce nu poate CCR,nu de alta,dar am pierdut prea multe oportunitati in dezvoltare si se vede clar ca stapanii Coloniei asta vor,altfel cum ne-ar mai exploata asa de mult si bine.

  2. Ați remarcat că Eminescu și Van Gogh au trăit în aceeași perioadă, aproximativ aceiași ani și au avut aproximativ aceleași trăiri și evoluții ? Opinați că și astfel de chestiuni ar putea fi investigate ? Chestiunile actuale ar trebui să fie totuși ceva mai simplu de rezolvat ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger