AcasăNewsIohannis anunta ca va consulta iar Parlamentul. "Pentru largirea ariei de cuprindere...

Iohannis anunta ca va consulta iar Parlamentul. „Pentru largirea ariei de cuprindere a referendumului”

Pana sa dezvaluie intrebarea care ar urma sa fie trecuta pe buletinele de vot la referendumul pe care a decis ca il va convoca pe 26 mai, in aceeasi zi cu europarlamentarele, Klaus Iohannis a anuntat ca are de gand sa se adreseze Legislativului.

„Ne dam seama ca acea consultare initiala pe care am facut-o – consultarea Parlamentului – a vizat doar o parte din marile probleme pe care le creeaza PSD-ul. Asadar, am decis sa fac o reconsultare a Parlamentului, o noua consultare a Parlamentului Romaniei, pentru largirea ariei de cuprindere a referendumului. Asadar, voi adresa Parlamentului Romaniei o noua consultare care largeste aria de cuprindere pentru referendum, pentru a-l face mai eficient si mai puternic”, a sustinut Iohannis, luni dupa-amiaza, de la Cotroceni.

100 afisari

1 COMENTARIU

  1. …au trecut 2 ani si presedintele nu a putut găsi o intrebare. Greu de crezut că o va găsi până la referendum. Nu i rămâne decât să facă referendum fara nici o intrebare. Doar cu ” da”și „nu”. Si sa spuna ca in Caragiale _știe m’nealui de ce”, suficient pentru alegator

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger