Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis anunta ca e alaturi de protestatarii #sieu

Iohannis anunta ca e alaturi de protestatarii #sieu

Autor:

In ziua in care are loc protestul “#sieu”, mai exact cand romanii care se raliaza miscarii isi vor opri lucrul timp de 15 minute, presedintele a transmis un mesaj de sustinere.

 

iohannis cotroceni 720x413 Iohannis anunta ca e alaturi de protestatarii #sieu“In legatura cu protestul care se desfasoara astazi la ora 15:00, un protest pentru autostrazi, vreau sa stie protestatarii ca sunt alaturi de ei #sieu!”, a anuntat Klaus Iohannis, de la Cotroceni, fara sa spuna, concret, si cum anume.

Demersul din 15 martie, programat sa aiba loc de la ora 15 pana la ora 15.15, are legatura cu campania “Romania vrea autostrazi”. In acest rastimp, urmeaza sa se inaugureze, simbolic, primul metru de autostrada privata din tara.


2 comentarii to Iohannis anunta ca e alaturi de protestatarii #sieu

 1. Circul 🎪 situcrapipedrum

  Un drum Bucuresti – Brasov in sezon de iarna face dus intors 10 ore. Adica cat drumul Budapesta – Madrid.
  legenda
  BUDAPESTA- capitala Ungariei
  BUCURESTI – capitala Romaniei
  MADRID – capitala Spaniei
  BRASOV – capitala turistica
  primul ca nr turisti dupa Bucuresti in Romania.

 2. Tepelus

  Adica pe romaneste, Hop si eu !
  Pai din punctul lui de vedere mi se pare normal sa vrea mai intai o autostrada Busuresti-Sibiu, ca sa mai reduca din timp convoiul prezidential. Din nefericire pentru el nu va apuca s-o vada ”de son vivant”. O fi cineva capabil in tara asta se ne spuna cat costa o deplasare dus intors Bucuresti-Sibiu a fantosei de la Cotroceni cu tot cortegiul de limuzoaie, de paznici, de antemergatori si postmergatori, toti astia fiind banuiesc considerati ca in deplasare, deci basca diurna pentru casa si masa, pe langa salariu. Ce nu inteleg eu e de ce trebuie sa-i plateasca contribuabilii romani toate aceste fantezii. Ce nevoie are parazitul asta sa se duca regulat la Sibiu, daca serviciul lui e la Bucuresti ? Copii nu are si e foarte bine asa. Deci, pe cine trebuie sa vada regulat acolo pe banii contribuabililor ?

  Astept provincia !


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!