Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis: am observat ca foarte multi sunt preocupati de suspendare, pot sa va spun ca eu nu

Iohannis: am observat ca foarte multi sunt preocupati de suspendare, pot sa va spun ca eu nu

Autor:

In asteptarea motivarii Curtii Constitutionale, in privinta hotararii pronuntate duap decizia lui Klaus Iohannis de a nu da curs propunerii ministrului Toader de revocare din functie a sefei DNA, presedintele da de inteles ca nu se teme de “niciun fel de incercare de suspendare”.

 

iohannis 2 720x405 Iohannis: am observat ca foarte multi sunt preocupati de suspendare, pot sa va spun ca eu nuIntrebat fiind in legatura cu recenta declaratie a unui social-democrat – care se declara dispus chiar sa stranga semnaturi pentru initierea procedurii de suspendare a sefului statului, in cazul in care acesta nu va respecta decizia Curtii Constitutionale – presedintele a dat de inteles ca nu pleaca urechea la zvonuri ce tin de aceasta ipoteza.

Apropo de suspendare, (…) am observat ca foarte multi sunt preocupati de suspendare, pot sa va spun ca eu nu. Nu exista niciun motiv de suspendare si nu mi-e teama de niciun fel de incercare de suspendare”, a tinut sa sublinieze Klaus Iohannis, aflat in curtea Palatului Cotroceni, la finele unui ceremonial destinat a marcarca Ziua Mondiala a Mediului Inconjurator.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!