AcasăNewsIOHANNIS, ales candidatul dreptei la prezidentiale: "Vreau mai putin SPECTACOL!"

IOHANNIS, ales candidatul dreptei la prezidentiale: „Vreau mai putin SPECTACOL!”

Liderul PNL Klaus Iohannis l-a invins pe democrat-liberalul Catalin Predoiu si a fost nominalizat candidatul Aliantei Crestin Liberale la alegerile prezidentiale. „Sunt foarte determinat sa castig aceasta batalie”, a spus Iohannis.

PNL si PDL s-au reunit, luni, in sedinta, pentru a-si desemna candidatul comun la alegerile prezidentiale. In urma cercetarilor sociologice comandate separat de cele doua partide, liderul PNL l-a invins pe Catalin Predoiu, Klaus Iohannis fiind desemnat, luni, candidatul Aliantei Crestin Liberale pentru alegerile prezidentiale.

„Este timpul sa dam o perspectiva natiunii, un nou model de tara. Candidatura mea arata maturizarea societatii romanesti. Viziunea mea e a unei Romanii cu adevarat occidentale”, a spus Iohannis.

Totodata, liderul PNL a declarat ca isi propune sa faca „mai putin spectacol”. „Presedintele trebuie sa fie el insusi un model de onestitate, echilibru, buna-credinta, comportament. Vreau mai putin spectacol, mai putina galagie si mai multa seriozitate in exercitarea functiei prezidentiale!”, a declarat presedintele PNL.

„Le propun romanilor un deceniu de prospetitate si stat de drept. Cred ca e nevoie si de mai mult respect intre noi. Nu ma veti auzi adresandu-ma premierului altfel decat ‘domnule’. Sunt doua zone in care, ca presedinte, voi garanta parcursul de pana acum: politica externa si independenta justitiei si functionarea corecta a acesteia. Sunt foarte determinat sa castig aceasta batalie. Voi avea in spatele meu pe toti cei care nu vor sa traiasca intr-o Romanie feudala, a baronilor, dezbinata de scandaluri si macinata de coruptie”, a mai spus Iohannis.

author avatar
Alina Costache
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger