AcasăNewsIohannis a semnat: un judecator si doi procurori, eliberati din functie

Iohannis a semnat: un judecator si doi procurori, eliberati din functie

Iohannis are trei obsesii majore: coruptia, vila din Miami si daramarea PSD

In aceasta a patra zi a saptamanii, seful statului si-a pus semnatura pe trei decrete vizand magistrati.

E important de mentionat faptul ca in toate cazurile este vorba despre eliberari din functie pentru unul si acelasi motiv: pensionarea.

Din cate s-a transmis din directia Cotrocenilor, masurile ii vizeaza pe Maria Lapadat, judecator la Curtea de Apel Timisoara, pe Nicorina Magraon, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Curtea de Arges, precum si pe Ion Teaca, in cazul caruia decretul vizeaza eliberarea acestuia din functia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Caras-Severin, delegat in functia de procuror sef Sectie urmarire penala la aceasta unitate de parchet, din cate se mentioneaza in comunicatul Presedintiei.

author avatar
Cristina Stefan
175 afisari

1 COMENTARIU

  1. Deoarece cei cu responsabilitate cea mai MARE din conducerea statului Seful SENATULUI si cu SEFUL CAMEREI DEPUTATILOR, care NU INDEPLINESC CRITERIILE DE MORALITATE SI INTEGRITATE in ocuparea functiilor publice detinute, au gafat enorm, aducand grave prejudicii STATULUI ROMAN, prin amenintarile facute la adresa Comisiei Europene si anterior DEPARTAMENTULUI DE STAT AMERICAN EI TREBUIE EXCLUSI URGENT DIN FUNCTIILE DETINUTE SI DIN Parlament.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger