Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis a reactionat la anunturile presedintelui Comisiei Europene

Iohannis a reactionat la anunturile presedintelui Comisiei Europene

Autor:

Dupa ce a luat cunostinta despre aspectele pe care seful Comisiei Europene le-a transmis, miercuri, din Parlamentul European, primul om in stat a transmis, la randul sau, un mesaj.

 

16427781 1258164587604123 1893197428066388852 n iohannis 720x405 Iohannis a reactionat la anunturile presedintelui Comisiei EuropeneIncepand prin a se mentiona faptul ca Romania “ramane un partener profund atasat ideii europene si pe deplin implicat in eforturile de avansare a integrarii, intr-o formula de unitate si coeziune, fara fragmentari in randul statelor membre”, din comunicatul facut public dinspre Cotroceni rezulta si ca “presedintele Klaus Iohannis saluta propunerea Presedintelui Jean-Claude Juncker de organizare a unei reuniuni a Consiliului European la Sibiu, in data de 30 martie 2019, pe perioada exercitarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului UE, summit care va viza chestiuni strategice privind viitorul Uniunii Europene”.

Pe langa faptul ca se face referire la posibilitatea ca Sibiul – orasul al carui primar a fost, mai bine de 14 ani, Klaus Iohannis, respectiv pana la alegerile care l-au adus la Cotroceni – sa gazduiasca o reuniune a liderilor europeni, dinspre Administratia Prezidentiala se mentioneaza, printre altele, si faptul ca “presedintele Romaniei apreciaza, totodata, reiterarea sprijinului Comisiei Europene pentru aderarea tarii noastre la Spatiul Schengen”.

sursa foto: Facebook


1 Comentariu la Iohannis a reactionat la anunturile presedintelui Comisiei Europene

  1. Emil Aluas

    Orice promovare a Ardealului si Banatului, cu orasele lor: Sibiu, Brasov, Timisoara, Cluj, si toate celelalte mai mici dar la fel de frumoase si importante in istoria acestui tinut binecuvantat este bine venita. Sa dea Domnul sa se tina Conferinta UE la Sibiu. Prof. Emil Aluas, Activist Politic, Prsedinte-Fondator, Fundatia PRO WEST, Cluj-Budapesta. Blog: emilaluas.blogspot.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!