AcasăNewsIohannis a pierdut casa din Sibiu. Mai are 5

Iohannis a pierdut casa din Sibiu. Mai are 5

Carmen si Klaus Iohannis raman fara ”gaina” cu oua de euroi

Curtea de Apel Pitesti a decis sa respinga contestatia in anulare depusa de familia Iohannis, ceea ce inseamna ca hotararea judecatorilor brasoveni ramane definitiva: Klaus si Carmen Iohannis pierd casa care le-a adus sute de mii de euro.

Familia prezidenţială a
rămas definitiv fără
imobilul care a îmbogăţit-o

Dupa 17 ani de procese, Justitia a decis ca imobilul din centrul Sibiului a fost dobandit de Carmen si Klaus Iohannis ”cu acte false” si a anulat familiei prezidentiale dreptul de proprietar. Cu toate acestea, epopeea este departe de a se fi terminat din moment ce sentinta de ieri nu lamureste cu nimic problema banilor incasati ani de zile, drept chirie, de familia Iohannis – inclusiv din noiembrie 2015, data la care instanta din Brasov a decis, definitiv, ca sotii Iohannis nu mai sunt proprietari . Este vorba de aproximativ 60.000 de euro anual, iar conform calculelor facute de Rise Project suma totala depaseste 600.000 de euro. Deci, cu banii cum ramane? Daca imobilul a fost mostenit cu acte false de familiile Bastea si Iohannis, rezulta ca toti banii proveniti din chirie de-a lungul anilor trebuie sa revina statului – proprietarul de drept al casei. Problemele sotilor Iohannis se complica si mai mult din moment ce ei au folosit banii obtinuti din chiria pe imobilul in cauza pentru a-si cumpara alte trei imobile. Iar daca le scadem pe acestea, plus casa proaspat pierduta, din averea familiei Iohannis inseamna ca nu mai raman decat doua case – probabil apartamentele modeste de care Klaus Iohannis a pomenit public.  Toate aceste necunoscute trebuie acum lamurite de institutiile abilitate ale statului, in care un rol foarte important il are ANAF. Institutie care s-a jenat pana acum sa preia imobilul din Sibiu, asa cum il indrituia legea si sentinta instantei Brasov. De asemenea, Klaus iohannis trebuie sa renunte la obisnuita rezerva si sa-si clarifice, public de preferinta, situatia financiara, incepand din momentul in care a devenit proprietar – in parte si apoi in intregime – al casei care i-a umplut buzunarele cu sute de mii de euro. Ramane de vazut daca si legal.

author avatar
Simona Badulescu
331 afisari

1 COMENTARIU

  1. Multumim lui Crin Antonescu că ne-a pricopsit cu acest infractor, excroc, falsificator, mincinos si puturos (70 de concedii in 2 ani de mandat).
    Când il auzeai pe Cârnat Săsesc pe la radio, tv, site-uri de sclaveti, el ne explica cum si-a luat casele din meditatii la fizică…când colo…ups! D-nul Cârnat Săsesc falsifica la greu acte, inventa mostenitori, căuta prin arhive.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger