Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis a pierdut casa din Sibiu. Mai are 5

Iohannis a pierdut casa din Sibiu. Mai are 5

Autor:

Curtea de Apel Pitesti a decis sa respinga contestatia in anulare depusa de familia Iohannis, ceea ce inseamna ca hotararea judecatorilor brasoveni ramane definitiva: Klaus si Carmen Iohannis pierd casa care le-a adus sute de mii de euro.

 

SotiiIohannis01 Iohannis a pierdut casa din Sibiu. Mai are 5

Familia prezidenţială a rămas definitiv fără imobilul care a îmbogăţit-o

Dupa 17 ani de procese, Justitia a decis ca imobilul din centrul Sibiului a fost dobandit de Carmen si Klaus Iohannis ”cu acte false” si a anulat familiei prezidentiale dreptul de proprietar. Cu toate acestea, epopeea este departe de a se fi terminat din moment ce sentinta de ieri nu lamureste cu nimic problema banilor incasati ani de zile, drept chirie, de familia Iohannis – inclusiv din noiembrie 2015, data la care instanta din Brasov a decis, definitiv, ca sotii Iohannis nu mai sunt proprietari . Este vorba de aproximativ 60.000 de euro anual, iar conform calculelor facute de Rise Project suma totala depaseste 600.000 de euro. Deci, cu banii cum ramane? 3a Infografie rand de case Nicolae Balcescu 29 pozitia 4 A1 e1439385541256 Iohannis a pierdut casa din Sibiu. Mai are 5Daca imobilul a fost mostenit cu acte false de familiile Bastea si Iohannis, rezulta ca toti banii proveniti din chirie de-a lungul anilor trebuie sa revina statului – proprietarul de drept al casei. Problemele sotilor Iohannis se complica si mai mult din moment ce ei au folosit banii obtinuti din chiria pe imobilul in cauza pentru a-si cumpara alte trei imobile. Iar daca le scadem pe acestea, plus casa proaspat pierduta, din averea familiei Iohannis inseamna ca nu mai raman decat doua case – probabil apartamentele modeste de care Klaus Iohannis a pomenit public.  Toate aceste necunoscute trebuie acum lamurite de institutiile abilitate ale statului, in care un rol foarte important il are ANAF. Institutie care s-a jenat pana acum sa preia imobilul din Sibiu, asa cum il indrituia legea si sentinta instantei Brasov. De asemenea, Klaus iohannis trebuie sa renunte la obisnuita rezerva si sa-si clarifice, public de preferinta, situatia financiara, incepand din momentul in care a devenit proprietar – in parte si apoi in intregime – al casei care i-a umplut buzunarele cu sute de mii de euro. Ramane de vazut daca si legal.


1 Comentariu la Iohannis a pierdut casa din Sibiu. Mai are 5

  1. Richiard

    Multumim lui Crin Antonescu că ne-a pricopsit cu acest infractor, excroc, falsificator, mincinos si puturos (70 de concedii in 2 ani de mandat).
    Când il auzeai pe Cârnat Săsesc pe la radio, tv, site-uri de sclaveti, el ne explica cum si-a luat casele din meditatii la fizică…când colo…ups! D-nul Cârnat Săsesc falsifica la greu acte, inventa mostenitori, căuta prin arhive.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!