Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis a dat unda verde cererii de urmarire penala fata de Iliescu si Roman

Iohannis a dat unda verde cererii de urmarire penala fata de Iliescu si Roman

Autor:

Fostul sef al statului poate fi urmarit penal, in dosarul privind evenimentele din decembrie 1989.

 

iohannis 3 350x197 Iohannis a dat unda verde cererii de urmarire penala fata de Iliescu si RomanIn prima parte a zilei de vineri s-a aflat ca seful statului a dat unda verde cererii prin care procurorul general solicita aviz pentru urmarirea penala a fostului presedinte Iliescu, dar si a fostului premier Roman, precum si a lui Gelu Voican-Voiculescu, in dosarul Revolutiei.

De la Cotroceni s-a anuntat, intr-un comunicat, faptul ca “presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis vineri, 13 aprilie a.c., ministrului Justitiei cererea de urmarire penala fata de domnul Iliescu Ion, de domnul Roman Petre si de domnul Voiculescu Gelu – Voican, pentru faptele ce fac obiectul dosarului penal nr. 11/P/2014 al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia Parchetelor Militare, sub aspectul savarsirii de catre acestia a infractiunii contra umanitatii, (…), urmand a se proceda conform legii, avand in vedere solicitarea Procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (…)” si ca “totodata, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost instiintat cu privire la formularea acestei cereri”.

Cererea in cauza fusese formulata pe 2 aprilie.


4 comentarii to Iohannis a dat unda verde cererii de urmarire penala fata de Iliescu si Roman

 1. Mihai

  Ilici este fugit din tara de anul trecut din septembrie, cu stirea tuturor: Parlament Penal, Guverne Penale, Mass-media Penala, SRI, SIE, etc.Mascarada bolsevica!Sa va fie rusine JEGURILOR care ascundeti adevarul si pretindeti ca sunteti ziaristi ! Veti plati cu totii pentru tot raul pe care l-ati facut acestei tari si acestui popor de idioti !

 2. Piscoata

  Parerea mea e ca in nebunia lipsei de informare a acelor zile cadre din armată, de la judeteana cat si cadre din securitate sub comanda Kgb, dar si mai vechi Nkvd de origine romana, in vidul de putere format 22-29 Dec19 89,au penetratdezinformativ structura statului comunist dezintegrat. Scopul lor a fost menținerea satelitului Romania in sfera Moscovita ca vasal. Asta se facea prin lupta civila intwrvwntia armati ruse si punerea unui nou cismar. Deci aia tre arestati ce trimiteau info false la Tvr via Vlad&Stanculescu, restu copilării, Roman a fost la baricade cum sa dezinformeze?

 3. Piscoata

  Chiar eu m-am dus cu tata sa luam apa in canistre de vin din rezervele de apa pura ale putilui Tractoru ca anuntase un dement Kgbist, anuntasa ca apa Bv i otravita. Cautau invrajbirea numai ca noi obisnuiti cu randu am facut rand la puț, asa multi cretini coexistam pasnic. Atentie la cum scriti istorie tov procurori mili tari.

 4. Piscoata

  Sperau erau educati si antreati sa intoarca soarta. N-au putut. Ura mare. “Trebuie sa ridicam palaria in fata generatiei tinere. Ce nu am putut face noi, au facut ei in cateva zile. Au trecut prin comunism ca rața prin balta” marele ganditor roman Socrate de România, Petre Țuțea.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!