AcasăNewsIohannis a anuntat cele doua teme ale referendumului din 26 mai

Iohannis a anuntat cele doua teme ale referendumului din 26 mai

Vor fi doua teme pe care presedintele a considerat ca ar trebui sa fie supuse consultarii publice din 26 mai, adica din aceeasi zi in care se vor desfasura alegerile europarlamentare. Parlamentul a fost instiintat despre ele.

In prima faza, Klaus Iohannis a facut public faptul ca in cursul zilei de joi a inaintat Legislativului „scrisoarea referitoare la cele doua probleme de interes national care vor fi supuse consultarii populare in cadrul ref ce va fi organizat pe data de 26 mai, impreuna cu alegerile europarlamentare”.

Apoi a enuntat aceste teme – pe care nu putini au remarcat faptul ca nu au fost formulate sub forma de intrebari. „Prima: interzicerea amnistitiei si gratierii pentru infractiuni de coruptie. A doua: interzicerea adoptarii de catre Guvern a ordonantelor de urgenta in domeniul infractiunilor, pedepselor si al organizarii judiciare corelata cu dreptul altor autoritati constitutionale de a sesiza direct CCR cu privire la ordonante”, a mai anuntat Klaus Iohannis.

178 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da da nu nu da nu nu vreau amnistia lui Udrea Ciordache Dracnea nenea Mitica Corleon nenea Gigi Bheeeecali a lui Mazere Ghita sau Bhooorcea or chiorul turnatorul cu Burleanu. Nu nu. Sigur ca da.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger