Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis a anuntat ca Dancila si Dragnea au fost, joi, la Cotroceni

Iohannis a anuntat ca Dancila si Dragnea au fost, joi, la Cotroceni

Autor:

Pe langa faptul ca si-a reiterat sustinerea pentru activitatea Directiei Nationale Anticoruptie, spunand ca “niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea acestei Directii”, cu referire la episoadele recent aparute in spatiul public, presedintele a adus in atentia opiniei publice faptul ca discutat, in a doua parte a zilei, cu sefa Executinului si cu cel al PSD-ului.

 

iohannis1 350x233 Iohannis a anuntat ca Dancila si Dragnea au fost, joi, la Cotroceni“Am avut in aceasta dupa-amiaza o intalnire despre care cred ca este bine sa stiti – am primit pe doamna prim-ministru Dancila si pe dl presedinte Dragnea, aici, la Cotroceni. Aceasta intalnire a fost planificata inca din seara cand a avut loc depunerea juramantului din partea noului Guvern si rostul acestei intalniri a fost de a defini cadrul colaborarii institutionale intre mine si noul Guvern. Am discutat in cadrul acestei intalniri despre nevoia de colaborare in unele proiecte care sunt de importanta nationala”, a subliniat Iohannis.

Enumerand cateva dintre ele, presedintele a numit in primul rand si “cel mai important” pe cel privind pregatirea pentru preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene, apoi Centenarul, precum si un summit ce va avea loc in toamna. Si, nu in ultimul rand, cea privind Justitia, ocazie cu care a facut remarca privind-ul pe ministrul de resort – care, in opinia presedintelui, a iesit in declaratia de presa si “ne-a informat ca ne va informa…”
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!