Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Iohannis a acceptat noii ministri propusi de PSD. Cei trei depun azi juramantul

Iohannis a acceptat noii ministri propusi de PSD. Cei trei depun azi juramantul

Autor:

Pe fondul prezentei, la Cotroceni, a premierului si a mai multor ministri la Cotroceni, la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, programat sa ineapa la ora 14, dinspre Administratia Prezidentiala s-a anuntat, in urma cu doar cateva minute, faptul ca primul om in stat a acceptat propunerile ministeriale ale PSD-ului, ceea ce inseamna ca echipa guvernamentala se va completa cu trei noi nume, in locul demisionarilor Shhaideh, Plumb si Cuc.

 

18425059 1354664681287446 2698600412371167283 n ioh 350x197 Iohannis a acceptat noii ministri propusi de PSD. Cei trei depun azi juramantulPe langa faptul ca s-a transmis faptul ca presedintele a semnat, marti, decretele prin care se ia act de cele trei demisii – respectiv a vicepremierului Shhaideh din fruntea Ministerului Dezvoltarii, a Rovanei Plumb, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, dar si a lui Razvan Cuc de la Transporturi, dinspre Cotroceni se anunta si faptul ca Iohannis a semnat si decretele prin care se numesc noii ministri.

Si anume Paul Stanescu va fi noul ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe va prelua sefia Ministerului Transporturilor, in timp ce social-democratul Marius Nica va fi noul ministru delegat pentru Fonduri Europene.
Un alt anunt important a venit, in aceasta dupa-amiaza, de la Cotroceni, si anume acela ca incepand cu ora 19.30 se va desfasura ceremonia in cadrul careia succesorii lui Plumb, Shhaideh si Cuc vor depune juramantul de investitura.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!