AcasăNewsIohannis: 15 km de autostrada dati in folosinta in ultimul an si...

Iohannis: 15 km de autostrada dati in folosinta in ultimul an si jumatate, ridicol de putin

Presedintele transmite semnale clare Curtii Constitutionale, dar, pe de alta parte, bate moneda pe independenta judecatorilor

Presedintele a trimis noi sageti inspre Executiv, de aceasta data joi, de la Pitesti, unde a fost prezent la o dezbatere pe tema industriei auto.

Vorbind despre infrastructura si aducand in discutie faptul ca „lipsa de autostrazi este reclamata, asa cum vedem in prezent, deopotriva de mediul economic, dar, pe buna dreptate, si de cetateni”, Iohannis a subliniat ca „in afara de harti colorate si planuri frumoase, lumea se uita si la rezultate, iar cei 15 km de autostrada dati in folosinta in ultimul an si jumatate inseamna ridicol de putin, dovada lipsei de capacitate si de mobilizare in jurul unui obiectiv national esential”.

In acest context, seful statului a transmis ca vrea sa vada „oameni mai responsabili in functiile executive, care sa gandeasca, dincolo de interesul de partid, in interesul Romaniei”.

99 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pt ca banii europeni nu se pot fura asa de bine. Eu cred ca putem face si drumuri de mare viteza daca te duce mintea si faci drumuri imprejmuite ca la bob unde accidentul sau rasturnarea e imposibila apoi turezi 200 kmmh si in 2 3 ore acoperi tara,;la tiruri doar feroviar sa le dublezi viteza apoi ruleaza la destinatie. In Bucuresti poti folksi platforme mobile sa decongestionezi circulatia, niste masini platforma care unite fac 10 de poduri devtrecere atunci zbori ca musca si reduci si poluarea . Mereu zic nu tre sa copiezi ca maimut?.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger