AcasăNewsIoan Rus, rasfatat de toate guvernele. In trei ani, a incheiat 80...

Ioan Rus, rasfatat de toate guvernele. In trei ani, a incheiat 80 de contracte cu statul!

Ioan Rus se descurca, indiferent cine vine la guvernare

Contestat, amenintat, interceptat, constrans, ”demisionat” ca ministru, social-democratul clujean Ioan Rus si-a sporit averea cu ajutorul tuturor partidelor care au trecut pe la guvernare.

Ioan Rus se descurca, indiferent cine vine la guvernare

”Onestul” Ioan Rus are lipici la banul public. In trei ani de zile, pesedistul a incheiat nu mai putin de 80 de contracte cu statul. Potrivit jurnalistilor de la Gazeta de Cluj, cel mai generos s-a dovedit a fi pedelistul Emil Boc, care l-a daruit pe Rus, la sfarsitul anului trecut, cu un contract de 17 milioane de lei.

Astfel, pe 28 decembrie 2011, RMB Casa Auto Timisoara (firma detinuta de Rus – n.r.) a semnat un contract cu Ministerul Educatiei pentru achizitia de microbuze scolare. Cum era sfarsit de an, ministerul nu a primit decat o singura oferta si a batut imediat palma. De mentionat ca, in 2010, RMB Casa Auto Timisoara incheiase un alt contract cu Ministerul Educatiei, in valoare de 16,8 milioane de lei. Dupa debarcarea lui Boc din fruntea Guvernului, si Razvan Ungureanu, dar si Victor Ponta au continuat sa ”cotizeze” la Rus, firmele fostului ministru de Interne inregistrand profituri frumusele.

author avatar
Victor Paun
440 afisari

1 COMENTARIU

  1. Rusine pt Rus.Nu intelegi niciodata ce mesaj vrea sa trnsmita ,din cauza afacerilor necurate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger