AcasăNewsIoan Popp, inlaturat de la conducerea Impact

Ioan Popp, inlaturat de la conducerea Impact

Dan Ioan Popp sustine ca firma sa nu are calitate de parte responsabila

Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) Impact Developer & Contractor a decis ieri inlaturarea lui Dan Ioan Popp de la conducerea firmei. Schimbarea vine pe fondul scandalului in care se afla firma Impact, ale carei bunuri au fost sechestrate de Fisc pentru o evaziune fiscala de patru milioane de euro.

Dan Ioan Popp se considera nevinovat

AGA Impact a aprobat ieri schimbarea tuturor membrilor consiliului de administratie si alegerea unui nou presedinte, in persoana lui Dimitris Sophocleous, fost director financiar al A&D Pharma.

Se pare ca actionarii din SUA, Cipru, Luxemburg si Romania (Atrio International, Templeton – care administreaza Fondul Proprietatea,  Salink Limited etc.) au luat aceasta decizie, fiind  extrem de deranjati ca numele firmei, la care ei detin peste 53% din capital, este tarat intr-un scandal cu iz penal. Aceasta deoarece instanta a pus, recent, sechestru asigurator in favoarea Fiscului, pe bunuri de 16,8 milioane lei ale Impact.

Pe rol se afla un dosar in care Ruxandra Maria Stegaru, administrator la Sqrw Development SRL, este acuzata de evaziune fiscala si spalare de bani, printr-o „inginerie” cu terenuri  in Baneasa, in care a fost implicata si Impact. Dan Ioan Popp se considera nevinovat si, anterior schimbarii sale, anuntase ca va contesta sechestrul, insa fara succes.

author avatar
Arpad Dobre
412 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger