AcasăNewsIoan Carmazan, despre Sergiu Nicolaescu: Nu mi-a spus niciodata ca ar vrea...

Ioan Carmazan, despre Sergiu Nicolaescu: Nu mi-a spus niciodata ca ar vrea sa fie incinerat -VIDEO

(foto: captura Acces Direct)

Unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Sergiu Nicolaescu, Ioan Carmazan, a povestit despre faptul ca nu stia de dorinta regizorului de a fi incinerat si ca patru ore s-a tot negociat cu reprezentantii Bisericii in privinta inmormantarii, insa fara niciun rezultat.

(foto: captura Acces Direct)

Scenaristul Ioan Carmazan a povestit joi seara in platoul emisiunii „Acces Direct” ca nu a stiut despre decizia regizorului Sergiu Nicolaescu de a fi incinerat.

„Mie nu mi-a spus niciodata ca ar vrea sa fie incinerat, dar toti din jurul lui stiau asta. Oricum, daca Dana a spus ca asta a fost dorinta lui sunt convins ca asa e. Noi am purtat negocieri cu reprezentantii Bisericii pentru a putea sa ii facem o slujba. Au intervenit oameni mari ai statului, dar nu s-a putut deloc. Nici macar acel raspopit despre care s-a vorbit nu a fost acolo. Am vorbit cu unul, dar nu a vrut sa vina. Nu stiu de ce”, a povestit omul de film.

De asemenea, Carmazan a povestit si despre urna in care se afla cenusa indragitului regizor. Este posibil ca aceasta sa fie dusa la Targu Jiu, pentru ca Sergiu Nicolaescu sa fie aproape de ceilalti membrii ai familiei sale, sau sa ramana in Bucuresti, la cimitirul Bellu, pentru a fi aproape de vaduva sa, de Dana Nicolaescu.

„E posibil ca urna sa ajunga la Targu Jiu, sau la Bellu, acolo unde se odihneste mama lui. Crucea si coroanele au mers la Buftea, acolo unde domnul Sarbu ii va face o statuie”, a mai spus scenaristul.

Vezi video AICI.

author avatar
Andra Nesu
780 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger