AcasăNewsInvoca o motiune de cenzura. Turcan: PNL, "singura formatiune" ce "poate sa...

Invoca o motiune de cenzura. Turcan: PNL, „singura formatiune” ce „poate sa schimbe destinul Romaniei”

In discursul caruia i-a dat glas in fata celor peste 700 de delegati liberali prezenti, duminica, la Sala Palatului, la Consiliul National al PNL, Raluca Turcan – prim-vicepresedintele formatiunii, a invocat intentia liberalilor de a depune in actuala sesiune a Legislativului o motiune de cenzura.

„PNL este gata sa guverneze”, considera Turcan. „Suntem singura formatiune politica (!) care poate sa schimbe destinul Romaniei. (…) PSD si ALDE chiar trebuie sa paraseasca guvernarea, pana cand raul pe care il fac Romaniei nu este ireversibil. (…) PNL trebuie sa ajunga la guvernare si vom depune si in aceasta sesiune parlamentara o motiune de cenzura si vom urmari de pe acum sa strangem toate fortele poliice (…) sa schimbam majoritatea, sa indepartam PSD de la guvernare si PNL sa ajunga sa guverneze Romania”, a mai spus, cu toata convingerea, Raluca Turcan.

Ulterior, in cadrul reuniunii conducerii PNL s-a validat propunerea ca Ludovic Orban sa fie propunerea de premier al liberalilor.

329 afisari

1 COMENTARIU

  1. OAIE TURCANA Daca ai ceva in tartacuta demareaza procedura de scoatere in afara legii a PSD si fa repede plangere penala impotriva PSD care prin mascarada de, tip MAFIOT, de CONGRES EXTRAORDINAR tinut la Sala Palatului a adus grave prejudicii SIGURANTEI NATIONALE si SECURTITATII STATULUI. Lasati pocedurile existente cu linsu in kur care sunt facute de banditi pentru hoti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger