Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Investitii de peste 3 milioane de euro la Spitalul Carol Davila. Firea: aparatura medicala de ultima generatie

Investitii de peste 3 milioane de euro la Spitalul Carol Davila. Firea: aparatura medicala de ultima generatie

Autor:

Noua sectie de terapie acuta nefrologica de la Spitalul Clinic de Nefrologie, Dr. Carol Davila, unde a fost infiintat si dotat si un compartiment de endourologie cu bloc operator si laborator de litotritie, a fost inaugurata marti de catre primarul general al Capitalei.

 

firea inaugurare la spital 720x480 Investitii de peste 3 milioane de euro la Spitalul Carol Davila. Firea: aparatura medicala de ultima generatieTotalul investitiilor de care s-a bucurat aceasta unitate spitaliceasca din Bucuresti a fost estimata la 3,1 miliane de euro, din cate a anuntat chiar Gabrela Firea, o mare parte din suma mergand catre dotarea cu aparatura. “Investitiile masive pe care le-am facut in unitatile medicale administrate de noi isi dovedesc rezultatele: am reusit astazi sa avem la spitalul Dr. Carol Davila aparatura medicala de ultima generatie, in valoare de peste doua milioane de euro! Valoarea totala a investitiilor realizate in acest spital este de 3,1 milioane de euro, insemnand dotari si reabilitari”, a mentionat edilul Capitalei, citata intr-un comunicat al PMB. Firea a asigurat ca investitiile in spitalele administrate de Primaria Capitalei vor continua si pe parcursul acestui an, “astfel incat bucurestenii, si nu numai, sa beneficieze de cele mai bune servicii medicale, la standarde europene”.

sursa foto: Facebook


2 comentarii to Investitii de peste 3 milioane de euro la Spitalul Carol Davila. Firea: aparatura medicala de ultima generatie

  1. Anonymous

    bun dar de ce-s atatea paturi intr-o camera ca se sufoca bietii oameni Chiar nu se pot face saloane de 2 paturi sau e mai bine asa ca in anii 50?Unul tuseste altul se partia altul se vaita etc E bine?

  2. Anonymous

    da e bine dar de ce ministerul sanatatii nu pune piciorul in prag cu fondurile pt analizele medicale? Cum e posibil sa te trimita medicul la analize pt a putea pune un diagnostic si laboratoarele sa spuna NU AVEM fonduri reventi prin iulie august ? Pana atunci poti sa crapi fara probleme Asa ca….


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!