AcasăNewsInundatii in Teleorman - 20 de localitati afectate si drumuri inchise

Inundatii in Teleorman – 20 de localitati afectate si drumuri inchise

Topirea zapezii, pe fondul incalzirii vremii, carora li se adauga fie scurgeri de pe versanti, fie revarsarea unor rauri au facut ca mai multe gospodarii din judetul Teleorman sa fie afectate de inundatii.

Din cele mai recente date facute publice de catre reprezentantii prefecturii conduse de Florinel Dumitrescu rezulta ca sunt 20 de localitati afectate de aceasta situatie – si anume Voievoda, Dulceanca, Mirzanesti, Crevenicu, Cosoteni, Slavesti, Prundu, Nanov, Tiganesti, Tatarastii de Jos, Peretu, Turnu Magurele, Calmatuiu de Jos, Videle, Mavrodin, Balaci, Trivalea Mosteni, Botoroaga, Tarnava si Suhaia.

Apele au intrat in case, au inundat peste 100 de curti si 109 fantani, anexe gospodaresti, 270 de hectare de teren arabil si pasuni, dar au afectat si digul de vest al lacului Suhaia.

Apa a ajuns si pe carosabil

De asemenea, apa a ajuns si la nivelul carosabilului, motiv pentru care au fost situatii in care s-a decis fie inchiderea, fie restrictionarea circulatiei pe unele drumuri. Drumurile inchise in aceasta dimneata sunt DJ 612B, pe raza localitatii Odobeasca si DJ 612A, pe raza localitatii Satu Vechi, iar cele restrictionate, pentru vehiculele sub 3,5 t, sunt DJ 503 Draganesti Vlasca – Videle si DN 6 (E70) Draganesti Vlasca – Bucuresti. In localitatea Draganesti Vlasca este stabilita o ruta ocolitoare catre Bucuresti, pe DC 18 Draganesti Vlasca – Comoara – Tarnava, cu revenire pe DJ 503 Tarnava – Videle, apoi cu continuare pe ruta Videle – Ghimpati – Bucuresti”, precizeaza reprezentantii Prefecturii Teleorman, via Facebook.

sursa foto: Facebook/ISU Teleorman

209 afisari

1 COMENTARIU

  1. Foarte mulţi dintre oameni îşi blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială şi de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viaţa lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, solicitati informatii la adresa de email danielrusu49i@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger