Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Inundatie la metrou. Circulatie afectata pe unul dintre tronsoane

Inundatie la metrou. Circulatie afectata pe unul dintre tronsoane

Autor:

O parte a calatorilor care au ales sa mearga in aceasta prima parte a zilei cu metroul au constatat ca sunt probleme in subteran, cauzate de o avarie a unei conducte RADET.

 

metrou Inundatie la metrou. Circulatie afectata pe unul dintre tronsoane

UPDATE: Reprezentantii Regiei au transmis faptul ca s-a reusit scoaterea apei din subteran. “RADET Bucuresti anunta, miercuri, ca au fost finalizate lucrarile de evacuare a apei din galeria de metrou din zona Piata Victoriei, tronsonul Piata Victoriei – Gara de Nord”, se mentioneaza intr-un scurt comunicat.

—-

De altfel, situatia si-a gasit confirmare si din directia oficialilor companiei care asigura transportul in comun in dubteran, care au transmis, prin intermediul unui comunicat, faptul ca, urmare a avariei aparute la o conducta magistrata a RADET-ului “s-au produs infiltratii masive de apa calda in tunelul metroului intre statiile Piata Victoriei 2 – Gara de Nord 1” si ca “acest lucru a determinat modificarea circulatiei trenurilor pe un singur fir, pe tronsonul Stefan cel Mare – Gara de Nord 1”.

Totodata, reprezentantii Metrorex transmit ca se incearca remedierea situatiei, astfel incat “circulatia trenurilor sa fie reluata in cel mai scurt timp, in conditii normale”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!