AcasăNewsInuman: Copii chinuiti si batjocoriti intr-o gradinita, chiar de educatoare! - FOTOGRAFII...

Inuman: Copii chinuiti si batjocoriti intr-o gradinita, chiar de educatoare! – FOTOGRAFII SOCANTE

foto: chinasmack.com

Mai multe imagini cu fetite si baieti chinuiti, ridicati de urechi pana ajung sa urle de durere sau cu gura lipita cu banda adeziva, cat sa nu mai scoata niciun sunet, au general revolta in mediul online. Revoltator e ca femeia care i-a torturat si batjocorit pe micuti e chiar educatoarea in grija careia parintii copiilor ii lasasera.

foto: chinasmack.com

Scenele de groaza au avut loc intr-o gradinita din China. Pare de neimaginat, insa fotografiile au fost postate pe Internet de insasi educatoarea fara suflet. Desi au fost sute, poate mii de oameni care nici macar nu au putut sa vada pozele respective, femeia a spus ca i-a chinuit pe cei mici pentru ca a fost „distractiv”.

foto: chinasmack.com

Instantaneele date publicitatii de chinasmack.com infatiseaza cativa copii de care educatoarea isi bate, pur si simplu joc, in loc sa ii ingrijeasca si sa ii invete sa faca doar ce e bine si frumos. Un baietel ridicat de la podea de urechi pana ajunge sa urle, un alt copil varat cu capul in cosul de gunoi si un altul a carei gura e lipita cu banda adeziva. Acestea sunt doar cateva din fotografiile socante postate pe Internet de tanara educatoare angajata a unei gradintite din provincia chineza Zhejiang.

foto: chinasmack.com
author avatar
National
2.329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger