AcasăNewsImagini de la intrevederea Dancila-Juncker. Care a fost principalul subiect de discutie

Imagini de la intrevederea Dancila-Juncker. Care a fost principalul subiect de discutie

Dupa ce s-a aflat, in prima faza, faptul ca dupa intrevederea ratata din ziua precedenta, presedintele Comisiei Europene si prim-ministrul Romaniei au discutat, la Aeroportul Baneasa, marti in jurul pranzului, Guvernul a anuntat si care a fost principala tema a dialogului dintre Dancila si Juncker.

„Cei doi oficiali au avut o discutie cordiala, al carei subiect central a fost pregatirea viitoarei Presedintii romane a Consiliului Uniunii Europene. Seful executivului a reafirmat angajamentul sau pentru asigurarea unui mandat de succes, orientat catre aducerea Uniunii mai aproape de cetateni si asigurarea unitatii si coeziunii intre statele membre”, transmite Palatul Victoria intr-un scurt comunicat.

Amintim ca Jean-Claude Juncker a venit in Romania luni inainte de ora 18, la care a anuntat Executivul ca Viorica Dancila a venit la Aeroportul Baneasa, „insa, SPP a preluat in coloana oficiala delegatia presedintelui Comisiei Europene de la scara avionului si a plecat spre hotelul la care urma sa fie cazata.”

Guvernul a facut publice cateva imagini de la intrevederea la care au participat, intre altii, si Corina Cretu, insa acestea sunt fara sunet.

[youtube]a2NIEisCFec[/youtube]

sursa foto: gov.ro

231 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai can vorbeste Veronica se termina sunetul, da nu e o matusica rea as vrea sa mananc o ciorba facuta de ea sa ne imprietenim sa vorbim sa servim o cafea la ibric.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger