Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Interventie dramatica: fetita de 12 ani, lovita de tramvai la Arad

Interventie dramatica: fetita de 12 ani, lovita de tramvai la Arad

Autor:

Salvatorii au intervenit in numar mare, joi dupa-amiaza, la un caz extrem de dificil. Totul, sub privirile martorilor care au sperat, asemeni reprezentantilor ISU, ca victima, o fetita in varsta de 12 ani, va fi scoasa cat mai rapid de sub tramvaiul care a lovit-o. Copila a supravietuit impactului.

 

accident tramvai 350x197 Interventie dramatica: fetita de 12 ani, lovita de tramvai la AradAccidentul a avut loc in centrul orasului Arad. Din primele informatii, rezulta ca eleva a fost acrosata de un mijloc de transport in comun si tarata cativa metri.

tramvai 2 350x197 Interventie dramatica: fetita de 12 ani, lovita de tramvai la AradInterventia a fost una foarte dificila – atat pentru ca s-a desfasurat contra cronometru, cat si ca urmare a faptului ca a fost necesara ridicarea tramvaiului de la sol, la o distanta suficienta pentru a putea fi scoasa fetita. S-a reusit acest lucru cu ajutorul unor perne pneumatice si a cilindrilor hidraulici si dupa ce a fost nevoie sa se taie o parte a mijlocului de transport in comun, conform precizarilor facute publice de catre reprezentantii ISU Arad. Abia asa au reusit salvatorii sa intre sub tramvai, cu o targa pe care au asezat-o pe fetita si au scos-o, pentru ca medicii de la SMURD, sositi la fata locului sa ii acorde primul ajutor, inainte de a o duce la spital.

sursa foto: Facebook/ISU Arad    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!