AcasăNewsInterlopul Boenica a pus un copil sa traga cu arma

Interlopul Boenica a pus un copil sa traga cu arma

Aflat „pe goana” in Iordania, urmaritul general Boenica a declansat un scandal de proportii in lumea araba. Motivul: a postat pe internet un film socant, unde apare alaturi de un copil pe care il invata sa traga cu pistolul.

Boenica i-a aratat copilului cum sa tina pistolul, ca sa nu fie ranit din cauza reculului

Obisnuit sa ia peste picior autoritatile romane, care par incapabile sa-i vina de hac, Romeo Ursu, alias Boenica, si-a atras de ieri un adversar redutabil: lumea araba. Asta dupa ce Boenica a participat la o sedinta de tragere intr-un poligon improvizat printre niste coline, unde interlopul refugiat in Iordania si-a etalat talentul in manuirea armelor de foc.

[youtube]Nu2ofZIoKxQ[/youtube]

Urmaritul general Romeo Ursu s-a pozat si s-a filmat in poligonul improvizat, apoi a postat totul pe internet

Insotit de cativa dintre prietenii sai, Boenica a tras cu o pusca mitraliera, cu un AKM si cu un pistol. In timp ce intreaga operatiune era filmata, Boenica a inmanat pistolul unui baietel de aproximativ sapte ani si i-a aratat acestuia cum trebuie sa tinteasca inamicul si cum sa tina arma pentru a nu se rani din cauza reculului. Ascultator, copilul – care ar putea fi chiar al lui Boenica, tinand cont de faptul ca interlopul a schimbat cateva cuvinte in romana cu acesta – a tras mai multe focuri. Arabii care au vizionat filmul postat pe internet s-au declarat indignati si au avertizat ca cel care da o arma de foc pe mana unui copil trebuie aspru pedepsit. Faptul ca Iordania educatia copiilor este sfanta l-a demonstrat insasi regina Rania Al Abdullah, sotia regelui Abdullah al II-lea Iordaniei, a carei activitate s-a concentrat in ultimii ani asupra proiectelor de educare a copiilor, ea fiind o militanta inversunata a dreptului la educatie pentru fiecare.

[youtube]uBc_mXA0yEw[/youtube]

author avatar
Narcis Voica
3.900 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger