AcasăNewsInterlop periculos, condamnat la 27 de ani de inchisoare

Interlop periculos, condamnat la 27 de ani de inchisoare

Sandu Geamanu este unul dintre cei mai cunoscuti si cei mai temuti interlopi din Romania

Interlopul Ilie Alexandru, zis si Sandu Geamanu, unul dintre cei mai cunoscuti si periculosi interlopi din Romania, a fost condamnat la 27 de ani de inchisoare.

Sandu Geamanu a fost condamnat in baza unui dosar din 2011. Interlopul si trei apropiati ai acestuia au fost acuzati ca, in 2008, au ucis un batran si au furat bunuri de circa 5 miliarde de lei vechi.

In acelasi dosar, Tinel Niculae a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare, Constantin Stan a fost condamnat la noua ani de inchisoare, iar Simion Florin a primit patru ani de inchisoare, cu suspendare.

Sandu Geamanu a fost acuzat de omor calificat si omor deosebit de grav, la prima instanta primind o condamnare de 25 de ani de inchisoare.

Fiecare dintre inculpati trebuie sa achite cate 132.520 de lei. Conform realitatea.net, inculpatii, afland ca Nicolae Zdoca, de 74 de ani, detinea sume importante de bani, au patruns in locuinta victimei si l-au supus la acte de violenta.

In cele din urma, infractorii au sustras 250.000 de lei (2,5 miliarde lei vechi), un Audi Q7 si mai multe bunuri. Victima a incetat din viata din cauza loviturilor incasate.

sursa foto: realitatea.net

author avatar
Cristi Ionita
735 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger