AcasăNewsIntarzieri si zboruri anulate, vineri, pe Otopeni, din cauza vremii

Intarzieri si zboruri anulate, vineri, pe Otopeni, din cauza vremii

Traficul aerian pe principalul aeroport ce deserveste Capitala, cel de la Otopeni, se desfasoara, vineri, in conditii de iarna.

Ca urmare a conditiilor meteo nefavorabile, care au cauzat probleme nu doar la nivelul circulatiei rutiere si feroviare, au fost situatii in care aeronavele care au plecat de pe Aeroportul Otopeni au inregistrat intarzieri, in majoritatea cazurilor fiind cauzate de operatiunile de degivrare a avioanelor, cat si de interventiile necesare curatarii zapezii de pe piste.

Totodata, au fost situatii in care s-aluat decizia anularii mai multor curse. Au fost fie plecari catre Cluj, Chisinau si Timisoara – programate in prima faza pentru in jurul pranzului, fie sosiri de la Istanbul, Treviso, Pisa, Stockholm, Cluj, Chisinau, din cate s-a putut observa urmarind informatiile postate in timp real pe www.bucharestairports.ro, site ce ofera informatii desprezborurile de pe Otopeni.

Pana la ora 12.30 se anuntase, din directia Aeroporturi Bucuresti, via Facebook, ca „din cauza conditiilor meteo, au fost anulate douasprezece curse pe relatiile Treviso, Istanbul, Cluj, Chisinau, Pisa si Stockholm”.

sursa foto: Facebook/Bucharest Airports

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger