AcasăNewsIntarzieri in circulatia unor trenuri, dupa ce s-au taiat cabluri de alimentare

Intarzieri in circulatia unor trenuri, dupa ce s-au taiat cabluri de alimentare

CFR Calatori ne-a facut sa asteptam peste opt ani

O actiune greu de calificat a cauzat intarzieri, duminica, in circulatia trenurilor pe relatia Pitesti – Bucuresti si retur.

Dupa ce „persoane necunoscute au taiat 6 cabluri de alimentare a instalatiei de dirijare a traficului pe relatia Titu – Ghergani, probabil in vederea sustragerii si valorificarii la centrele de fier vechi”, parcursul trenurilor pe relatia feroviara amintita se desfasoara „in conditii speciale, de tip cale libera, sub atenta supraveghere a personalului feroviar care dirijeaza traficul pe baza de comanda telefonica”, din cate a anuntat CFR SA.

Specialistii au intervenit deja la fata locului pentru a remedia problemele aparute dupa taierea cablurilor respective, insa pana se va reusi inlocuirea acestora si la inlaturarea dificultatilor de natura tehnica aparute ca urmare a actiunii indivizilor certati cu legea sunt anuntate intarzieri in parcursul garniturilor. Mai exact, CFR mentioneaza in acelasi comunicat faptul ca „trenurile din/in directiile Pitesti si Targoviste spre/dinspre Bucuresti vor acumula intarzieri in graficul de circulatie de 20-25 de minute pe zona afectata, intarzieri care modifica implicit si ora de sosire la destinatie”.

foto: Facebook

192 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai NENOROCITILOR ,mai HAHALERELOR ,mai NEISPRAVITILOR ,mai INCOMPETENTILOR ,mai IRESPONSABILILOR ,PANA CAND VA MAI BATETI JOC DE TARA SI DE ROMANI ??.
    SAU ADUNAT ATATEA INFRACTIUNI DE CAND ORBECAITI DEA GUVERNAREA CA NICI O PEDEAPSA DE !)) DE ANI DE PUSCARIE NU-I PREA MICA ,IAR STREANGUL AR FI UN CADOU .
    SIGURANTA CIRCULATIEI IN CFR ESTE VIATA SAU MOARTE !!,CE-I IN TARTACUTA AIA SEACA A VOASTRA ???????????.
    CAND CSAT ISI VA FACE TREABA ?

  2. Mai NENOROCITILOR ,mai HAHALERELOR ,mai NEISPRAVITILOR ,mai INCOMPETENTILOR ,mai IRESPONSABILILOR ,PANA CAND VA MAI BATETI JOC DE TARA SI DE ROMANI ??.
    SAU ADUNAT ATATEA INFRACTIUNI DE CAND ORBECAITI DEA GUVERNAREA CA NICI O PEDEAPSA DE 100 DE ANI DE PUSCARIE NU-I PREA MICA ,IAR STREANGUL AR FI UN CADOU .
    SIGURANTA CIRCULATIEI IN CFR ESTE VIATA SAU MOARTE ,CE-I IN TARTACUTA AIA SEACA A VOASTRA ???????????.
    CAND CSAT ISI VA FACE TREABA ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger