Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Intarzieri in cazul a 3 zboruri Tarom, dupa reprogramarea cursei de Bruxelles, cu mai multi demnitari

Intarzieri in cazul a 3 zboruri Tarom, dupa reprogramarea cursei de Bruxelles, cu mai multi demnitari

Autor:

Dupa ce seara trecuta un avion Tarom in randul pasagerilor careia se numarau mai multe nume cunoscute nu a mai decolat de la Bruxelles, catre Capitala, din motive tehnice, cursa a fost reprogramata pentru vineri, cu plecare la ora 10.45, ora Belgiei.

 

avion Tarom1 350x233 Intarzieri in cazul a 3 zboruri Tarom, dupa reprogramarea cursei de Bruxelles, cu mai multi demnitariAceasta schimbare atrage dupa sine intarzieri in parcursul altor curse. “Ca urmare a reprogramarii cursei RO 374 Bruxelles — Bucuresti, urmatoarele zboruri vor avea intarzieri: ROT 301/2 Bucuresti-Frankfurt-Bucuresti se estimeaza o intarziere de 45 de minute; ROT 225/6 Bucuresti-Praga-Bucuresti se estimeaza o intarziere de 1 h si 45 de minute; ROT383/4 Bucuresti-Paris-Bucuresti se estimeaza o intarziere de 1 h”, mentioneaza reprezentantii companiei.

Aeronava la bordul careia au urcat atat ministrul Apararii, cat si alti demnitari, printre ei europarlamentarii Viorica Dancila si Maria Grapini si comisarul european Corina Cretu. Totodata, la bord se afla si un secretar de stat in Ministerul Transporturilor.

Ceea ce initial s-a anuntat a fi o intarziere de cateva minute, s-a transformat in amanarea, pana vineri, a cursei Tarom, programate pentru joi la 19.55. Pana sa afle acest lucru, pasagerii au asteptat o perioada in avion. Din cate au transmis reprezentantii Tarom, verificarile s-au facut la sistemul de navigatie.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!