AcasăNewsIntarzieri in cazul a 3 zboruri Tarom, dupa reprogramarea cursei de Bruxelles,...

Intarzieri in cazul a 3 zboruri Tarom, dupa reprogramarea cursei de Bruxelles, cu mai multi demnitari

Tarom a acumulat, an de an, pierderi de sute de milioane de lei

Dupa ce seara trecuta un avion Tarom in randul pasagerilor careia se numarau mai multe nume cunoscute nu a mai decolat de la Bruxelles, catre Capitala, din motive tehnice, cursa a fost reprogramata pentru vineri, cu plecare la ora 10.45, ora Belgiei.

Aceasta schimbare atrage dupa sine intarzieri in parcursul altor curse. „Ca urmare a reprogramarii cursei RO 374 Bruxelles — Bucuresti, urmatoarele zboruri vor avea intarzieri: ROT 301/2 Bucuresti-Frankfurt-Bucuresti se estimeaza o intarziere de 45 de minute; ROT 225/6 Bucuresti-Praga-Bucuresti se estimeaza o intarziere de 1 h si 45 de minute; ROT383/4 Bucuresti-Paris-Bucuresti se estimeaza o intarziere de 1 h”, mentioneaza reprezentantii companiei.

Aeronava la bordul careia au urcat atat ministrul Apararii, cat si alti demnitari, printre ei europarlamentarii Viorica Dancila si Maria Grapini si comisarul european Corina Cretu. Totodata, la bord se afla si un secretar de stat in Ministerul Transporturilor.

Ceea ce initial s-a anuntat a fi o intarziere de cateva minute, s-a transformat in amanarea, pana vineri, a cursei Tarom, programate pentru joi la 19.55. Pana sa afle acest lucru, pasagerii au asteptat o perioada in avion. Din cate au transmis reprezentantii Tarom, verificarile s-au facut la sistemul de navigatie.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger