Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Intalnirea cu ea l-a pus pe Smiley la podea! Cum de a venit Laura Cosoi la Romanii au talent!

Intalnirea cu ea l-a pus pe Smiley la podea! Cum de a venit Laura Cosoi la Romanii au talent!

Autor:

Emotii maxime la “Romanii au talent”, dar nu neaparat pentru un concurent, ci mai degraba in cazul unuia dintre prezentatorii competitiei.

 

lesina 350x184 Intalnirea cu ea l a pus pe Smiley la podea! Cum de a venit Laura Cosoi la Romanii au talent!Pentru ca, uneori, si in culise se intampla lucruri simpatice, nu doar pe scena. de aceasta data, a cincea editie din actualul sezon i-a adus din nou fata in fata pe Smiley si pe Laura Cosoi, fosta lui iubita, acum o femeie maritata, dupa cum actrita insasi a mentionat la un moment dat. Primul impact al revederii l-a trimis pe Smiley la podea, la propriu, simpaticul solist simuland un lesin pe fond de emotie.

Emotie a existat, intr-adevar, insa una cat se poate de fireasca, in cazul a doi fosti prieteni ramasi in relatii amicale.

romanii 1 350x189 Intalnirea cu ea l a pus pe Smiley la podea! Cum de a venit Laura Cosoi la Romanii au talent!Trecand peste acest aspect, Smiley, dar si fanii emisiunii au descoperit motivul pentru care Cosiu a venit la “Romanii au talent” – si anume sa-l sustina pe Doru Maftei, alias Ocru, un tanar care a adus pe scena o piesa rap, compusa chiar de el si pe care la un moment dat a interpretat-o cu o viteze impresionanta. Tanarul a adunat 4 de “DA”, dar si o altfel de felicitare din partea juratului Andi Moisescu, in schip de intrebare: “Ia-ti si pasaport si viza de America! Esti foarte bun!”.

ocru 720x480 Intalnirea cu ea l a pus pe Smiley la podea! Cum de a venit Laura Cosoi la Romanii au talent!
sursa foto: ProTV

Romanii au talent 2017: Ocru – interpreteaza o melodie proprie pe romaniiautalent.protv.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!