AcasăNewsIntalnirea cu ea l-a pus pe Smiley la podea! Cum de a...

Intalnirea cu ea l-a pus pe Smiley la podea! Cum de a venit Laura Cosoi la Romanii au talent!

Emotii maxime la „Romanii au talent”, dar nu neaparat pentru un concurent, ci mai degraba in cazul unuia dintre prezentatorii competitiei.

Pentru ca, uneori, si in culise se intampla lucruri simpatice, nu doar pe scena. de aceasta data, a cincea editie din actualul sezon i-a adus din nou fata in fata pe Smiley si pe Laura Cosoi, fosta lui iubita, acum o femeie maritata, dupa cum actrita insasi a mentionat la un moment dat. Primul impact al revederii l-a trimis pe Smiley la podea, la propriu, simpaticul solist simuland un lesin pe fond de emotie.

Emotie a existat, intr-adevar, insa una cat se poate de fireasca, in cazul a doi fosti prieteni ramasi in relatii amicale.

Trecand peste acest aspect, Smiley, dar si fanii emisiunii au descoperit motivul pentru care Cosiu a venit la „Romanii au talent” – si anume sa-l sustina pe Doru Maftei, alias Ocru, un tanar care a adus pe scena o piesa rap, compusa chiar de el si pe care la un moment dat a interpretat-o cu o viteze impresionanta. Tanarul a adunat 4 de „DA”, dar si o altfel de felicitare din partea juratului Andi Moisescu, in schip de intrebare: „Ia-ti si pasaport si viza de America! Esti foarte bun!”.


sursa foto: ProTV

Romanii au talent 2017: Ocru – interpreteaza o melodie proprie pe romaniiautalent.protv.ro

author avatar
Cristina Stefan
586 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger