AcasăNewsInsula Tentatiilor chiar exista

Insula Tentatiilor chiar exista

Fete, multe si goale, aceasta este principla atractie, bineinteles, plus posibilitatea de a face sex cu oricare dintre ele

Compania Good Girls (Fete bune) a pus in circulatie un clip care anunta Paradisul pe Pamant pentru barbatii cu bani. Este vorba despre o vacanta plina de chefuri, calatorii cu iahturi de mare lux si cateva zile pe o insula privata unde poti face sex fara limite.

Fete multe si goale aceasta este principla atractie bineinteles plus posibilitatea de a face sex cu oricare dintre ele

Clipul, care tine aproape trei minute, este astfel conceput incat sa para atractia suprema: o excursie in Tara placerilor absolute. Sex-calatoria incepe in Cartagena, pe coasta de nord a Columbiei, de unde, de la aeroport esti preluat si transportat, moca, la bordul unui iaht de lux, plin de gagici, una si una, iaht care te va duce fara sa iti dai seama pe o insula privata unde chefurile se tin non stop. Ca si pe iaht. Participantii sunt fix in numar de 30 si au la dsipozitie 60 de dame de companie care le promit partide incredibile de sex, oriunde, oricand si cu oricine, cand vrea clinetul. Toate mesele sunt incluse, servite de pe trupurile acelor manechine cu curbe exceptionale. Bautura este fara numar, iar fetele si organizatorii au o atitudine prietenoasa fata de consumul de droguri (indicat subliminal ca nefiind exagerat). Insula nu are nume, fetele sunt semi mascate si se promit si cateve sex-surprize. Costul excentricei vacante nu este indicat, ci numai perioada de vis: 24-27 noiembrie. Ca sa nu fie nici o indoiala, demersul se numeste „Sex Island” si judecand dupa facilitati si risipa de sampanie,  oferta este indreptata spre cei cu mai mult decat dare de mana.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.472 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger