AcasăNewsInstantanee adorabile cu printul Louis si sora sa, Charlotte, realizate de mama...

Instantanee adorabile cu printul Louis si sora sa, Charlotte, realizate de mama lor

Instantaneu cu micutul parasind maternitatea, in bratele mamei sale, in aceeasi zi in care a venit pe lume. Intre timp, fusese vizitat deja de fratii mai mari, George si Charlotte

La cateva zile de cand Familia Regala britanica l-a intampinat pe noul printisor, Palatul Kensington a impartasit opiniei publice doua instantanee cu cel de-al treilea copil al Ducilor de Cambrigde.

Instantaneu cu micutul parasind maternitatea, in bratele mamei sale, in aceeasi zi in care a venit pe lume. Intre timp, fusese vizitat deja de fratii mai mari, George si Charlotte

Cele doua fotografii sunt, in fapt, primele imagini oficiale cu printul Louis de la venirea sa pe lume, pe 23 aprilie, in afara cadrelor surprinse de jurnalistii aflati in fata spitalului in care a venit pe lume micul print.

Ambele instantanee au fost realizate de catre mama lor, Kate, despre care se stie ca este pasionata de fotografie si ca nu e prima oara cand ii surprinde pe copiii sai in ipostaze dragalase.

„Ducele si Ducesa de Cambrigde sunt foarte incantati sa impartaseasca doua fotografii cu Printesa Charlotte si Printul Louis, facute de Ducesa la Kensington Palace”, se detaliaza pe pagina oficiala de Twitter a Palatului Kensington, resedinta familiei printului William.

Una dintre poze il infatiseaza pe printul Louis Arthur Charles, la trei zile de cand ajunsese acasa, alaturi de parinti si cei doi frati, iar cealalta pe bebelus alaturi de surioara sa, Charlotte, in ziua in care aceasta a facut 3 ani, pe 2 mai. Aceasta data are o semnificatie aparte, fiind ziua in care Regina Elisabeta a II-a a mers personal sa-l vada pe cel mic si sa isi felicite stranepoata.

sursa foto: twitter.com/kensingtonroyal

author avatar
Cristina Stefan
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger